MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Bratje Prevc podarjajo novo spalnico Alples v vrednosti 1400 EUR - prijave možne do 6. 2. 2018

Kliknite tukaj in se prijavite za novo spalnico slovenskega proizvajalca

Že lani smo s Saloni pohištva Prevc uspešno podelili novo spalnico in nagrajenec Miha Kokalj tudi po enem letu pravi, da je bivanje v spalnici Alples prava poezija. :) "Spalnica Alples je resnično lepa, kvalitetna in zelo udobna. Same pohvale in še danes sem zelo vesel več kot odlične nagrade iz Salona pohištva Prevc."

Cene Prevc je med brati tisti, ki se najraje zadržuje v kuhinji in je tudi najbolj spreten s kuhalnico v roki. Zelo rad se loti priprave raznoraznih sladic in pravi, da je pri njem najbolj pomembno to, da je kuhinja funkcionalna in kvalitetna. Njegov nasvet je, da ko boste izbirali svojo novo sanjsko KUHINJO, si vzemite čas in si izberite kuhinjo po vaši meri in okusu. Več zanimivih informacij si lahko preberete tudi na BLOGU.

V salonih pohištva Prevc imate tudi možnost BREZPLAČNEGA IZRISA in to kar na vašem domu! Obiskali vas bodo pri vas doma in skupaj boste preverili, kaj je najbolje za vaš prostor. Odlično, kajne? Ponudbo kuhinj Alples, Gorenje in Dan kuchen, si lahko pogledate TUKAJ!

Kje se nahajajo Saloni pohištva Prev?

Več slik kuhinj si lahko pogledate v spodnji GALERIJI

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!