MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Preverite, kdo je spekel najboljše piškote v salonu GA+kuhinje in izkoristite BREZPLAČEN izris

Pa smo ponovno osrečili naše zveste uporabnike in to kar 3. Vsi trije so namreč v soboto spekli najboljše piškote na svetu in si z njimi prislužili vrednostni bon v salonih GA+ KUHINJE v vrednosti kar 1.000 EUR!

Vsi so nam zatrdili, da ga bodo porabili za novo kuhinjo, ki jo potrebujejo. Zato so si tudi naročili ekskluzivno storitev GA+KUHINJ - IZRIS KUHINJE NA VAŠEM DOMU. Ja, za novo leto bodo Tina, Primož in Branko v novi kuhinji iz salonov GA+ kuhinje. Saloni ponujajo dve vrhunski nemški znamki kuhinj, Nolte in Noblessa ter dve slovenski znamki kuhinj, Gorenje+ in Marles. Vse kuhinje si lahko pogledate TUKAJ.

Vsi ostali pa ne obupajte, tako kot niso tudi člani druge skupine, Srečo, Breda in Stanka, ki je bila sicer poražena, a je vseeno prejela tolažilno nagrado, ročne sesalnike Hoover. V salonih GA+ kuhinje namreč ponujajo nakup kuhinje tudi do 60 obrokov. Na koncu še vedeli ne boste, kdaj ste jo plačali, kajne? Njihove kuhinje so namreč resnično ugodne. 40% kuhinje plačate, 60% pa nikoli. Mi smo si v soboto dobro ogledali njihov salon in bili presenečeni, kako velika in dobra kuhinja se lahko dobi že od 1.500 EUR naprej. Se splača preveriti njihove salone po vsej Sloveniji ali pa si enostavno naročite brezplačen izris!

Več o dogodku pa si lahko pogledate v spodnji GALERIJI

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!