MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Paket FITOBIMBI prejmejo ...

1. Simona Tomažič
2. Marjan Kuhar
3. Vesna Ramovš
4. Cvetka Melanšek
5. Marko Flander

ISKRENE ČESTITKE!

Vsak nagrajenec prejme 1x FITOBIMBI paket, ki vsebuje sirup Bronhamil in gel Fitobalm. Nagrajence prosimo, da nam najkasneje do 30. 11. 2017, na e-mail naslov info@privoscite.si posredujejo svoje podatke za dostavo paketa.

FITOBIMBI paket - zmagovalna kombinacija za mirne dni in noči, BREZ KAŠLJA, brez skrbi.

Najbolj moteč simptom prehlada v teh dneh je vsekakor kašelj. Pomagajmo si torej s fitoterapijo. Pediatri priporočajo učinkovito kombinacijo iz linije FITOBIMBI. Visokokakovostne učinkovine v pravilnih razmerjih pomagajo učinkovito ukrepati tako pri suhem kot pri mokrem kašlju.

Za brezskrbne dni poskrbi BRONHAMIL - eterična olja bora, timijana in evkalipta redčijo sluz in lajšajo izkašljevanje, izvleček trpotca pa blagodejno deluje na zgornje dihalne poti ter tako zaščiti sluznico ter pomiri dražeč kašelj.

Za miren spanec pa poskrbi FITOBALM GEL – blagodejno vpliva na zgornje dihalne poti. Je brez kafre, vazelina, mentola in ga lahko zato brezskrbno uporabljate že od rojstva dalje . Zaupajte preverjenim in certificiranim fitoterapevtskim proizvodom posebej razvitim za otroke.

Znani so nagrajenci, ki prejmejo FITOBIMBI paketZnani so nagrajenci, ki prejmejo FITOBIMBI paket

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!