MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Za novo leto v novi GA+kuhinji - prevzemite bon za 1.000€.

Si upate speči tako dobre piškote, da vam v zameno zanje podarimo VREDNOSTNI BON za 1.000 EUR?

S peko piškotov do nove kuhinjeS peko piškotov do nove kuhinje

PRVI KORAK do nove kuhinje v salonu GA+kuhinje:

Začnite s prijavo v nagradno igro. Nato močno držite pesti, da vas pokličemo. V vmesnem času lahko že pobrskate za dobrimi recepti in malce vadite, da izpilite svoje pekovske sposobnosti. Morda odidete na inštrukcije peke k babici ali mami. No, če ne ravno na inštrukcije, pa po recept in nasvet. Saj veste, kaj pravijo – ni ga čez babičino kuhinjo!

DRUGI KORAK:

Glavna preizkušnja bo potekala v soboto, 25. 11. 2017, ko se nam bo šest srečnežev pridružilo v salonu GA+kuhinje v ljubljanskem BTC-ju. Razvrstili jih bomo v dve skupini in skupaj bodo združili moči, ideje in recepte ter poskusili speči najboljše piškote. Žirija bo določila najokusnejše piškote in ocenila tudi dekoracijo. :) No, vmes vas čaka še nekaj (prijetnih) presenečenj, zato kar hitro na delo.

KONČNA NAGRADA:

Je res mikavna, saj bo vsak član zmagovalne skupine prejel vrednostni bon za 1.000 EUR, ki ga bodo nagrajenci lahko porabili za novo kuhinjo ali belo tehniko po izbiri. Se sliši odlično, kajne? Potem se hitro prijavite in brž poiščite svoj najljubši recept za peko piškotov!
Letos bomo sezono obdarovanja in praznični december odprli na prav poseben način – z novo kuhinjo. In to ne kar vsako kuhinjo, temveč eno izmed vrhunskih kuhinj iz salonov Ga+kuhinje. SODELUJTE tukaj.

Ga+kuhinje, specialisti za sanjske kuhinje

Ste vedeli, da so saloni GA+kuhinje edini v Sloveniji, ki vam ponujajo brezplačen izris kuhinje na domu? Pred nakupom tako prejmete brezplačen 3D izris in stilsko svetovanje. Izrisi so namenjeni tudi najbolj zahtevnim, saj upoštevajo vse vaše želje in posebnosti prostora. Na brezplačen izris se prijavite preko obrazca na levi strani.
V salonih GA+kuhinje ste vse stranke cenjene, za vas pa poskrbijo od začetka do konca. Pot do sanjske kuhinje je tukaj enostavna - začne se z brezplačnim izrisom, nadaljuje z izdelavo kuhinje po meri. Vsaka kuhinja je izdelana do milimetra natančno. Poskrbijo tudi za demontažo stare in montažo nove kuhinje. Do sanjske kuhinje pridete brez, da bi morali kamorkoli oditi ali skrbeti. Odlično kajne? Prijavite se na brezplačen izris še danes!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!