MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Priceless Croatia - potovalni nasveti, na katere ste čakali

Prva izbira na seznamu popotnikov

S čudovitimi plažami, zgodovinskimi znamenitostmi, bogato kulinariko, legendarnimi glasbenimi umetniki in odličnim podnebjem je Hrvaška ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu. Vsaj tako pravi več kot 15,5 milijona turistov, ki so se tja odpravili v letu 2016.

Odlična novica, da se je Hrvaška pridružila globalni platformi Mastercard® Priceless® Cities, ki združuje več kot 45 svetovnih destinacij, do katerih lahko dostopate prek 82 držav. Imetnikom kartic Mastercard, tako domačinom kot popotnikom, pa omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij.

Doživite več z MastercardomDoživite več z Mastercardom

Edinstveno doživetje

Imetniki kartic Mastercard iz vsega sveta si boste ob registraciji na spletni strani Priceless Croatia lahko prepustili doživetju enodnevnega izleta do očarljive Modre špilje in Zelene jame na otoku Biševo ter si privoščili kulinarično razvajanje v restavraciji Meneghello v Palmižani na Peklenskih otokih. Ne spreglejte tudi edinstvenega jadranja po dolini reke Neretve ter spoznavanja naravnih in kulturnih znamenitosti, svoje brbončice pa razvajajte s pokušino tartufov v restavraciji Zigante.

Ljubitelji skrivnosti ste vabljeni v osupljiv svet domišljije na zasebni turi z iluzionistom, ki vas bo popeljal skozi Muzej iluzij v Zadru. V istem mestu ste lahko priča tudi unikatnemu pogledu na morje, namenjenem le gostom restavracije Foša, ki v spremstvu kulinaričnih specialitet poskrbi za neprecenljivo vzdušje. V očarljivem Dubrovniku boste zagrizeni popotniki med ogledom zgodovinskega mesta odkrivali skrite dragulje. Ne nazadnje pa se boste vsi glasbeni entuziasti navduševali nad glasbenimi takti v objemu trdnjave Sv. Mihovila v Šibeniku v sklopu VIP koncerta na prostem ali v živo s pomočjo nepozabne izkušnje festivala Ultra Evrope in ekskluzivnim VIP vstopom v zakulisje.

Poleg edinstvenih doživetij, boste lahko izbirali med široko ponudbo namestitvenih paketov in se udeležili unikatnih festivalov ali ogledov muzejev po nižji ceni vstopnic. Pričakujete lahko še veliko več!

Prva izbira na seznamu popotnikovPrva izbira na seznamu popotnikov

  • Rabac, hotel Miramar/Allegro 3*: nočitev s polpenzionom

  • ŠIBENIK, hotel Miran 3*: 1x nočitev all inclusive

  • Hotel Lišanj, Novi Vinodolski: 2 noči za 2 s polpenzionom

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!