MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

V poletje BREZ CELULITA! Vela Shape – to je prava rešitev!

Športate, se potite, skrbite za svojo postavo, a se nikakor ne morete znebiti CELULITA? Mi imamo pravo rešitev za vas, ki preverjeno DELUJE! Danes vam predstavljamo odstranjevanje celulita in oblikovanje postave z najnovejšo tehnologijo Vela Shape II!

V svoje goste vas vabi Alfaestetica, Ordinacija za estetsko in anti-aging medicino, iz Domžal.

VELASHAPE II je najnovejši napredek svetovnih tehnologov na tem področju in predstavlja kombinacijo elektro-optične energije.

Zadnjica: prej in potemZadnjica: prej in potem

Sistem VELASHAPE II ima 4 funkcije, ki delujejo HKRATI v boju proti odstranjevanju celulita in oblikovanju telesa. Sinergija vseh štirih funkcij omogoča hitre in učinkovite rezultate, posledično pa tudi zadovoljne stranke.Tretmaji se izvajajo tako pri ženskah kot tudi pri moških:

  1. infrardeča svetloba segreva kožo do 5mm globoko in spodbuja lokalni metabolizem ter cirkulacijo krvi v koži in podkožju, s tem pa razbija maščobne celice
  2. bipolarna energija, usmerjena radioferkvenca, z dodatnim segrevanjem segreje kožo še do 15mm globoko in spodbuja tvorbo fibroblastov, s čimer se poveča tvorba kolagena,elastina in hialuronske kisline. Tako krepimo vezivno tkivo ter zmanjšamo ohlapnost kože.
  3. vakum ustvari podtlak, ki posledično razširi ožilje in izboljša prekrvavitev.
  4. masaža - z masažnimi valjčki pospešuje odvajanje nakopičene medcelične tekočine v limfni sistem.

Roke: prej in potemRoke: prej in potem

TERAPIJA S SISTEMOM VELASHAPE II ima naslednje učinke: aktivira se cirkulacija krvi v koži in podkožju, spodbudi se resorbcija medcelične tekočine in razstruplajnje, spodbudi se lokalni metabolizem in tvorba fibroblastov, s čimer se poveča tvorba KOLAGENA, ELASTINA in HIALORONSKE KISLINE (učvrsti se vezivno tkivo). Hkrati se poveča mišični tonus in zmanjša ohlapnost kože. Sprostijo se mišice in živčevje, poveča pa se izmenjevalna površina med tkivi (izgine izgled pomarančne lupine na koži). Točno to, kar ste želeli in za kar ste si prizadevali, a vam nikakor ni uspelo.

Aparat Vela Shape II je PRVI na svetu, ki dokazano zmanjšuje obseg telesa in tudi PRVI na svetu s FDA CLASS II certifikatom za odstranjevanje celulita! Posamični tretmaji so neboleči in za nekatere predstavljajo prijetno masažo. (SLIKA APARATA)

ZA VIDNE REZULTATE POTREBUJETE LE 5 TRETMAJEV ENKRAT TEDENSKO. Pomembno pa je tudi vzdrževanje doseženega rezultata, kajti ta se najbolje vidi po enem mesecu zadnjega tretmaja.

Še imate čas, da letošnje poletje zablestite BREZ CELULITA, tokrat pa vam ponujamo tudi KUPON ZA 20% POPUST NA VSE PREDELE, ki ga natisnete tukaj.

Informacije na: 041 60 64 77 in 059 941 304 ali info@alfaestetica.si.

VELASHAPE II je najnovejši napredek svetovnih tehnologovVELASHAPE II je najnovejši napredek svetovnih tehnologov

Primerjava: prej in potemPrimerjava: prej in potem

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!