VAŠ popotniški blog: Barcelona in Costa Brava

Nina in njen fant sta bila glavna nagrajenca v naši poletni nagradni igri z Black'n'Easy. Poslala sta najbolj zanimivo in drugačno fotografijo, kako uživata v naravi, seveda skupaj s turško kavo Black'n'Easy. Več si lahko pogledate tukaj.

S turistično agencijo MM turist sta tako zasluženo odpotovala na super 6-dnevni izlet v Barcelono in Costa Bravo. Še preden sta se "usedla" na avtobus, sta o Barceloni prebrala same superlative. Najbolj pa sta se veselila obiska Costa Brave - divje obale, ki se razprostira vse do francoske obale.

"3. julija sva se s fantom odpravila na 6-dnevno nagradno potovanje v Barcelono in na Costa Bravo. Pot do kraja Lloret de Mar, v katerem smo bivali, je bila dolga skoraj 1500 km, zato smo z avtobusom potovali okrog 20 ur. Na tako dolgo potovanje sva se pripravila, s seboj sva imela vsak svojo knjigo, mp3 in film na telefonu, tako da je pot relativno hitro minila."

Nagrajenko Nino in njenega fanta sta Barcelona in Costa Brava popolnoma očarali.Nagrajenko Nino in njenega fanta sta Barcelona in Costa Brava popolnoma očarali.

"Naslednji dan okrog poldneva smo prispeli do hotela Flamingo v Lloret de Maru, ki se ponaša s 4 zvezdicami in lokacijo na glavni ulici 150 metrov stran od morja. Z izbiro hotela sva bila zelo zadovoljna, bil je na dobri lokaciji, sobe so bile dobro opremljene, v restavraciji je bila pestra izbira okusne hrane - imeli smo polni penzion. Živahen Lloret de Mar naju je zelo pritegnil s kristalno čistim morjem in lepimi plažami. Potovanje je vključevalo tudi celodnevni izlet v Barcelono. V Barceloni sva bila sicer že drugič, a naju je ponovno očarala, zato se bova definitivno še vrnila. Odločila sva se za obisk znamenitosti, ki so naju ob prvem obisku najbolj navdušile - stadion Camp Nou, Montjuich z olimpijskimi objekti, znamenita Rambla in na koncu Barceloneta. "

Še nedokončana Sagrada Familia, barviti park Güell - v Barceloni ne manjka znamenitostiŠe nedokončana Sagrada Familia, barviti park Güell - v Barceloni ne manjka znamenitosti

"Sledil je še en dan za sprostitev v Lloret de Maru, zadnji dan pa smo se po zajtrku odpravili proti Sloveniji. A tu se potovanje še ni končalo. Pot domov smo opravili skozi Azurno obalo, kjer smo se ustavili v parfumeriji, ki nas žensk ni pustila ravnodušnih, ter skozi Monako z Monte Carlom, kjer smo si ogledali knežjo palačo ter znameniti casino, peljali in sprehodili pa smo se tudi po ulicah, kjer poteka dirka Formule 1. Kljub temu, da je potovanje trajalo le nekaj dni, smo v tem času obiskali različne destinacije in prav vsaka od njih je na nama pustila poseben pečat, zato se organizatorjem nagradne igre iskreno zahvaljujeva za nagrado, bilo je res zakon!""

Vsi ostali pa ne pozabite - poletja še ni konec, še vedno se lahko odpravite na poletni izlet, saj pri nas najdete veliko raznolike ponudbe, za vsak okus nekaj. Lahko si ogledate VERONO, mesto Romea in Julije ali pa se odpravite v pravljično vasico Cinque Terre, uživate na Azurni obali ali odpotujete v čudovite Dolomite! Za še več destinacij pa kliknite TUKAJ.

Odpravite se na izlet - čakajo vas nepozabna poletna doživetja!Odpravite se na izlet - čakajo vas nepozabna poletna doživetja!

Hitri kontakt

040 711 743