MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Privoščite.si nagrajuje - ZANZI odpelje 3 družine v Gardaland

Prijavi svojo družino in skupaj obiščite najbolj adrenalinski park v Italiji - Gardaland!

Zanzi bo izžrebal 3 družine, poleg tega pa bo poskrbel, da bodo nadležni INSEKTI postali preteklost. Zanzi pršilo ščiti pred piki insektov, je naraven, učinkovit in popolnoma nič ne škodi vašemu otroku. Poskrbi za najboljšo zaščito, poleg tega pa vam Zanzi lahko omogoči, da boste prav vi z družino uživali v najbolj nori adrenalinski zabavi.

Hitro izpolnite prijavni obrazec in mogoče se bo prav vaša družina odpravila na adrenalinsko dogodivščino!

Zanzi nagrajuje!Zanzi nagrajuje!

Zanzi naravno prišilo ščiti pred piki insektov in neguje kožo. Poskrbi, da bodo vaši otroci insekte poznali samo še s slik. :) Se tudi vaš otrok ponoči zbudi zaradi nadležnega brenčanja? Mi imamo popolnoma naravno rešitev imenovano Zanzi, ki poskrbi za brezzzzzskrbne dni in noči:

  • vaša zaščita bo popolnoma naravna
  • učinkovito odvrača insekte
  • zaščiti pred piki in neguje kožo
  • varen, brez škodljivih snovi

Medicinski pripomoček Zanzi Spray Pediatric iz linije Fitobimbi je naravno pršilo na osnovi mandljevega olja in z idealno kombinacijo eteričnih olj krvomočnice, sivke, limonske trave in verbene. Izbrana kombinacija rastlinskih izvlečkov je prijetnega vonja za ljudi, neprijetnega za insekte. Ne vsebuje agresivnih substanc in je primeren za najmlajše. Nanašanje razpršila večkrat na dan kožo neguje in je ne zastruplja. Varni pred nadležnimi piki se boste lahko podali na prijeten sprehod, se zabavali na igrišču in uživali na dopustu, tudi v Gardaland ga boste lahko vzeli.

Prijavite svojo družino!

Pršilo Zanzi odžene insektePršilo Zanzi odžene insekte

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!