MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Nagradna igra za vse adrenalinske navdušence - vsak dan podarimo 2 vstopnici za zabaviščni park Gardaland!

Zopet je tu najbolj adrenalinska nagradna igra, ki je enostavno ne smete zamuditi! :)

SODELUJ in ZADENI 2 vstopnici za adrenalinsko, nepozabno, odštekano doživetje v GARDALANDU!

Pošlji sms GARDA na 3090!

Odgovori na enostavno vprašanje - VSAK DAN bomo podarili kar 2 VSTOPNICI za Gardaland!

Znani so nagrajenci:

18. 4. 2017 - Ana Kovač: "Lansko leto smo z otroci prvič obiskali zabaviščni park Gardaland. Odločitev je padla, da letos konec meseca maja izlet ponovimo. Hvala še enkrat, zelo sem vesela."

19. 4. 2017 - Boris Novak: "Prav lepo se vam zahvaljujem za to prijetno nagrado, prejšnji mesec sem ravno spremljal ponudbe za Gardaland, da bi razvesil dekle in njeno sestro dvojčico ob roj. dnevu. Sedaj si bom veliko lažje privoščil ta izlet. HVALA za presenečenje in srečno vašemu kolektivu."

20. 4. 2017 - Mojca Pozvek: "SUPER res super presenečenje! Odklop nam bo dobro del in pa tudi v GARDALANDU smo bili nazadnje pred 20 leti! Komaj čakamo!! Res zelo presenečena in vesela! HVALA HVALA HVALA."

21. 4. 2017 - Katarina Zupančič: "Hči me že leta nagovarja da obiščeva Gardaland. Zdaj nimam več izgovora. :) Hvala."

Ne verjamete v svojo srečo, a vseeno želite obiskati Gardaland? Tudi to je mogoče - privoščite si posebno ponudbo z najugodnejšo ceno vstopnice za adrenalinski park! Preverite ponudbo TUKAJ!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

Odpravite se na nepozaben izlet v Gardaland!Odpravite se na nepozaben izlet v Gardaland!

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: GARDA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!