MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Ekipa Privoščite.si je zdrava in polna energije - vas zanima zakaj?

Naša ekipa je letošnjo zimo preživela skorajda brez bolniške odsotnosti in samo s kakšnim dnevom nadležnega prehlada. Kje tiči glavni razlog? Že od vstopa v novo leto 2017, vsak dan pridno jemo Resveratrol Forte, ki uravnava delovanje imunskega sistema in poskrbi za vsakodnevno energijo. Čudežna učinkovina, vedno več se govori o njej, to je JAPONSKI DRESNIK oz. molekula resveratrol, ki res deluje.

Še vedno se nam lahko pridružiš in tudi ti izboljšaš vsakodnevno počutje

V slogi je moč! S skupnimi močmi, nam je uspelo, da smo vse rezultate izboljšali. Manj kilogramov, holesterola in sladkorja. Bi tudi ti izboljšal svoje rezultate? Pridruži se nam in prejmi zalogo Resveratrol Forte. Zelo priporočamo. :)

Rezultati druge meritve so se že izboljšali.Rezultati druge meritve so se že izboljšali.

Nena: "Največja sprememba, ki sem jo opazila na prvo žogo, so lepi in močni nohti. Poleg tega sem zimo preživela brez virusov, gripe in prehlada."

Mirjam: "Popolnoma nič bolna, ogromno energije, zdi se mi, da so tudi gubice na obrazu manj globoke. No, za slednje nisem čisto prepričana, se mi pa zdi, da je res. Presenetilo pa me je še nekaj: celulit je skoraj izginil! Ker ne more biti od obilice športa, ki ga ni (razen joge), je lahko očitno samo od tega, saj svojega življenjskega stila nisem spremenila čisto nič, samo vstajam bolj zgodaj in spat hodim še pozneje."

Tanja: "Zaenkrat sem opazila največjo spremembo pri laseh, ki se mi zdijo močnejši in malenkost bolj sijoči, kot sicer. Prej sem imela tudi konice las pogosto popolnoma razcepljene, zdaj pa se mi zdi, da so konice lepše in bolj zdrave."

Živa: "Jaz nisem opazila nobenih večjih sprememb. Je pa res, ko sem v zimskem času dvakrat zbolela, sem se že po nekaj dnevih vrnila v službo in se počutila odlično. Okrevanje je bilo veliko hitrejše, kot v prejšnjih letih."

Andrej: "Dejansko sem občutil več energije in boljše počutje. Tudi mene letos gripa ni ujela oziroma "položila". Res vrhunsko!"

Bi tudi ti rad izboljšal svoje rezultate? Priduži se nam!Bi tudi ti rad izboljšal svoje rezultate? Priduži se nam!

V aprilu se ti zopet oglasimo in sporočimo zadnje rezultate. Poskrbi za energijo in zdravje tudi ti in svoj Resveratrol Forte kupi v vseh lekarnah ali specializiranih trgovinah. Lahko pa tudi hitro IZPOLNIŠ PRIJAVO, kajti izžrebali bomo 5 uporabnikov, ki bodo prejeli Resveratrol Forte!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!