MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STOPITE NOTRANJE BLAZINICE… ZBUDITE PLAŽO! :)

Ženske sanjamo o sprehodu v bikinkah, ki bi zbudil celo plažo! :) Vas pri tem ovirajo odvečni kilogrami in celulit? Ste naveličani velikih naporov, strogih diet in vrtenja v začaranem krogu? Nadenite si obline, za katerimi se bodo obračali vsi pogledi!

Adijo celulit!Adijo celulit!

To poletje bodite zadovoljni s svojim telesom!

Če se ob misli na poletje in kopalke soočate z občutkom negotovosti, imamo pravo rešitev za vas. Poslovite se od nakopičenih notranjih blazinic in celulita! Pridobite nazaj življenjsko energijo in čutnost. Mislite, da je pozno? Z Linea Snello nikakor! Do poletja lahko izgubite še 1 do 2 konfekciji!

Ste razočarani nad svojo zadnjo neuspešno dieto? Vadbo? Kavitacijo?

Se sprašujete, zakaj? Posamezni pristopi, nepovezani v celoto, enostavno ne delujejo. Dieta začasno zniža telesno težo, vendar ne poskrbi za obliko in tonus telesa ter odpravo celulita. Naporna vadba prinese rezultate na mišičnem tonusu, a največkrat pomeni izgubo graciozne ženske linije in mehkobe. Kavitacija in podobni tretmaji rešujejo težave celulita in obsega, vendar ne zmorejo bistveno znižati telesne teže.

Rešitev? Celosten pristop! V Linea Snelli ni izgub ne v času, ne v denarju!

Če želite VEČ od telovadnice in fitnesa, ste na pravem mestu! Linea Snella je v 30-ih letih delovanja na mednarodnih trgih razvila eno najučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Ponosni smo, da kar 98,9 % uporabnic preseže želeni rezultat!

Vadite kot dameVadite kot dame V centrih Linea Snella poskrbimo za celostno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij po vaši meri! Vadimo kot prave dame. Zleknjene. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1200 kalorij! Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto in infra žarki.

Širok izbor najsodobnejših dodatnih terapij, kot so ultrazvok–kavitacija, radiofrekvenca, elektroporacija, biodermogeneza, vibracijska vadba in pressoterapija, pa omogoča še odličnejše in hitrejše rezultate ter popolnoma prilagojen pristop glede na vaše individualne potrebe.

Izkoristite izjemno ugodnostIzkoristite izjemno ugodnost

S.O.S. anticelulitni paket - GRATIS!

Da bo letošnje poletje res prav po VAŠI MERI, vam v primeru vpisa v katerikoli Snelly program oblikovanja telesa, PODARIMO še S.O.S. ANTICELULITNI PAKET za zmagoviti boj proti celulitu in slabemu tonusu!

Za rezervacijo brezplačnega, neobvezujočega pregleda obiščite spletno stran http://www.lineasnella.si ali pokličite na 080 15 88.

Zbudite plažo! Prepustite se ritmu Linea Snelle in zaplešite z nami v FIT poletje! :)

Centri Linea Snella Slovenija:

Lj-Bežigrad, Lj-Fužine, Vrhnika, Nova Gorica, Koper, Novo Mesto, Šenčur pri Kranju, Lesce, Celje, Slovenj Gradec, Maribor

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!