MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Hranilnica Lon je podelila smučarski oddih - preverite, katera družina bo brezplačno uživala na smučišču Cerkno ❄

Najlepša hvala vsem, ki ste sodelovali v naši nagradni igri "Gremo smučat na Cerkno". Sodelovalo vas je kar 1774 in verjamemo, da ste vsi sodelujoči želeli presenetiti družinske člane s posebnim oddihom, kjer bi poleg smučanja lahko uživali tudi v bazenu in savnah. A žal nagrado prejme le ena družina.

To je družina PAHOR iz Vrhnike! Iskrene čestitke!

Mamica Klaudija se je nagrade iskreno razveselila: "Hura, gremo na sneg! Smo štiričlanska družina, ki bo ta vikend uživala v zimskih radostih. Oddiha se že zelo veselimo in se lepo zahvaljujemo za nagrado. Hvala. Klaudija, Teodor, Jan in Til"

Sin Jan je užival v prvih izkušnjah na smučkah.Sin Jan je užival v prvih izkušnjah na smučkah.

Družina je na smučišču Cerkno zelo uživala, ob vrnitvi nazaj pa so povedali: "Bili smo na kratkem oddihu v Cerknem. Vsi so bili zelo prijazni in gostoljubni. Sin Jan se je udeležil smučarskega tečaja in užival v prvih izkušnjah na smučkah. Obiskali smo tudi termalni bazen in solno sobo. Na našem kratkem oddihu smo se imeli lepo."

Nagrajeni družini je Hranilnica Lon podarila vikend paket na smučišču Cerkno, ki velja za družini prijazno smučišče, ima odlično urejene proge in najsodobnejše naprave. Poleg vsega so to prve smučarske terme v Sloveniji in ležijo v zavetju Julijskih Alp.

Znana je družina, ki prejme vikend oddih na smučišču Cerkno!Znana je družina, ki prejme vikend oddih na smučišču Cerkno!

Ker v Hranilnici Lon vedno prisluhnejo svojim komitentom, so za hitre nakupe in last minute počitnice pripravili izvrsten TURBO KREDIT. Vlogo preprosto in enostavno izpolnite na njihovi spletni strani in jo nato pošljete na e-naslov turbo@lon.si. Izplačilo kredita je v enem dnevu, brez nepotrebnega čakanja!

Hranilnica LON je s svojim poslovanjem pričela leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa z izjemno bilančno vsoto in poslovanjem v 15 poslovnih enotah po Sloveniji predstavlja bolj osebno in privlačno alternativo ostalim bankam. Privoščite.si čas zase, za vse ostalo bosta poskrbela Hranilnica Lon in Cerkno resort.

V Hranilnici Lon vedno prisluhnejo svojim komitentom!V Hranilnici Lon vedno prisluhnejo svojim komitentom!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!