MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Peter Prevc spi v spalnici Alples - nagrajencu je iskreno čestital

Podelili smo spalnico! Nagrajenec MIHA KOKALJ je pred dnevi praznoval 30 let in rojstnodnevno darilo je prišlo kot naročeno. V Salonu Prevc v Žabnici sta Cene in Peter Prevc predala nagrado novemu lastniku, ki je bil nad novo spalnico povsem navdušen. S punco Ireno sta v en glas dejala: "Obljubiva, da bova spalnico dobro uporabljala." No, posredno darilo pa je bilo tudi to, da sta lahko v živo srečala in spoznala tako Petra kot Ceneta in se neformalno družila z njima sredi skakalne sezone. Izjemno darilo. S Saloni Prevc se boste na naših spletnih straneh še srečali, zato nas spremljajte še naprej in navijajte za slovenske orle. :)

Spalnica Alples je šla v prave roke!Spalnica Alples je šla v prave roke!

Glede na izvrsten odziv na našo nagradno igro s saloni Prevc, smo se tudi pri Privoščite.si odločili, da s takšnimi akcijami nadaljujemo. Predvsem si želimo, da vam poklonimo tisto, kar si najbolj želite ali celo potrebujete. Zaupajte nam vaše želje na info@privoscite.si in obljubimo, da vam bomo prisluhnili in se potrudili organizirati čim več vam všečnih nagradnih iger in dogodkov. Naslednja nagradna igre že teče. CELO DRUŽINO peljemo na počitnice na Cerkno! Vse plačano seveda! ツ Sodelujete lahko TUKAJ. Zagotovo pa lahko upravičimo naš slogan: Privoščite.si več, za manj denarja. Ali prek nakupa ugodne akcije, first/last minute ponudbe, ali pa prek sodelovanja v nagradnih igrah z našimi pokrovitelji, ki nam zdaj tudi že zaupajo.

Nagrajenec Miha Kokalj je bil presrečen, saj je spoznal tudi brata Prevc.Nagrajenec Miha Kokalj je bil presrečen, saj je spoznal tudi brata Prevc.

Peter Prevc poleg udobne splanice Alples, uporablja tudi funkcionalno vgradno omaro iz Salonov pohištva Prevc. Drsna vrata, vgradne omare in garderobne omare, garderobne sobe ter pohištvo po meri so najbolj prilagodljive možnosti za opremljanje doma. Pohištvo, ki je prilagojeno vam in utripu prostora, kot si ga želite vi. S pohištvom po meri vdihnemo toplino, domačnost ali modernost kuhinji, družabnost, ekstravaganco in prilagodljivost dnevnemu prostoru, domišljijo, igrivost ter iskrivost otroški sobi in sproščenost ter prostornost garderobni sobi in predsobi.

Poglejte si še video in prisluhnite ali je Petra Prevca kaj strah preden skoči! :)

Vgradne omare ponujajo 100 % izkoristek prostora. Ko so postavljene, potekajo od tal do stropa, od stene do stene in lahko popolnoma zaprejo prostor. Vsebina omar je prav tako vaša izbira – police, obešalniki, predalniki in izvlečne košare, kot jih potrebujete. Uporabniška izkušnja tovrstnih omar je več kot pozitivna. Vsekakor toplo priporočamo vsem, ki imate stisko s prostorom in vsem, ki bi za svoj denar želeli dobiti kar največ. Izkoristite izmero in svetovanje na vašem domu!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!