MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Hranilnica Lon podarja smučarski oddih - gremo na smučišče Cerkno ❄

Hranilnica Lon pelje celo družino na smučarski oddih na Cerkno.

Hitro IZPOLNI PRIJAVO in preseneti vse družinske člane s prav posebnim oddihom, kjer boste poleg smučanja, lahko uživali tudi v bazenu in savnah. Smučišče Cerkno velja za družini prijazno smučišče, ima odlično urejene proge in najsodobnejše naprave. Poleg vsega, so to prve smučarske terme v Sloveniji in ležijo v zavetju Julijskih Alp.

Gremo smučat na smučišče CerknoGremo smučat na smučišče Cerkno

Hranilnica LON je s svojim poslovanjem pričela leta 1992 v poslovni enoti v Kranju, danes pa z izjemno bilančno vsoto in poslovanjem v 15 poslovnih enotah po Sloveniji predstavlja bolj osebno in privlačno alternativo ostalim bankam. Privoščite.si čas zase, za vse ostalo bosta poskrbela Hranilnica Lon in Cerkno resort.

Ker tudi v Hranilnici Lon vedno prisluhnejo svojim komitentom, so za hitre nakupe in last minute počitnice pripravili TURBO KREDIT. Vlogo preprosto in enostavno izpolnite na njihovi spletni strani in jo nato pošljete na e-naslov turbo@lon.si. Izplačilo kredita je v enem dnevu, brez nepotrebnega čakanja!

V Hranilnici Lon so za svoje komitente pripravili TURBO KREDITV Hranilnici Lon so za svoje komitente pripravili TURBO KREDIT

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!