MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Ekipa Privoščite.si nadaljuje z zdravimi odločitvami v letu 2017!

Naša ekipa Privoščite.si se še vedno drži zastavljenih novoletnih zaobljub. Pridno jemo prehranski dodatek Resveratrol Forte, se gibljemo in pazimo, da je naš jedilnik poln zdravih obrokov. Resveratrol Forte so nam priporočali v lekarni, ker je najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji, ki ima poleg 200 mg čistega resveratrola, še 200 mg ostalih fenolnih spojin, tako da je pravi učinek zagotovljen

Imamo pa že prvih 5 NAGRAJENCEV, ki prejmejo prehransko dopolnilo Resveratrol Forte:

  • Milena Hribar
  • Maja Lipovšek
  • Marta Rojnik
  • Bojan Starin
  • Boris Odič

ISKRENE ​ČESTITKE!

Vse nagrajence prosimo, da se nam čimprej javijo na e-mail naslov info@privoscite.si.

Še vedno se nam lahko pridružite!

"Odkar uživam Resveratrol Forte (zdaj je minil že mesec dni), sem opazila že prve spremembe. Največja, ki mi v tem trenutku tudi največ pomeni, je dvig odpornosti. Okrog mene so bili vsi bolni, tudi z gripo, a jaz nisem zbolela, nasprotno, celo zelo dobro sem se počutila. In druga: čutim izjemno veliko energije. Dejavna sem že od zgodnjega jutra in mi ni problem biti pokonci tudi do poznih ur, s čimer sem imela težave celo življenje. Definitivno bom nadaljevala z začrtanim, energija, dobro počutje in zdravje sta mi najpomembnejša," o projektu celotne ekipe Privoščite.si pove direktorica Mirjam Kepic.

Direktorica Mirjam Kepic je nad učinkom resveratrola navdušenaDirektorica Mirjam Kepic je nad učinkom resveratrola navdušena

Zakaj jemanje resveratrola?

- Več kot antioksidant
- Daje energijo
- Izboljša počutje
-
Preprečuje srčno-žilne bolezni
- Zavira sladkorno bolezen

Poleg vseh dejavnikov pri dobrem počutju veliko vlogo igra zdrava in kakovostna prehrana. Več smo povprašali certificirano prehransko terapevtko iz Holistic centra Aljo Dimec: "Na splošno vas dober imunski sistem brani pred napadi virusov, bakterij in drugih mikrobov, prav tako poskrbi, da imate dovolj energije za spopadanje s stresnimi dogodki skozi vsakdan in vas ščiti pred prekomernim stresom. Znanstveno je dokazano, da je zdrav način življenja tisti, ki skrbi in spodbuja dobro delovanje imunskega sistema."

Prehranska terapevtka iz Holistic centra, Alja Dimec, zagovarja zdrav način življenja.Prehranska terapevtka iz Holistic centra, Alja Dimec, zagovarja zdrav način življenja.

Kot pravi prehranska terapevtka Alja Dimec, je vaša prva obrambna linija to, da izberete zdrav način življenja:

- ne pijte alkohola
- ne kadite
- ne pijte industrijsko pripravljenih pijač
- ne uživajte suhih mesnin, klobas, salam, paštet in druge predelane hrane
- vsak dan popijte vsaj 2 litra vode
- vsak dan se vsaj 30 minut gibajte na svežem zraku
- zvečer ne jejte vsaj 3 ure pred spanjem

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!