MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Bratje Prevc so podelili spalnico - preverite, ali ste med nagrajenci!

Pa ga imamo! Dobitnika nove spalnice namreč. Najprej iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri "Bratje Prevc in saloni Prevc podarjajo spalnico Alples". Resnično nas je vaš odziv presenetil, a žal je tako, da spalnico dobi samo eden. Ne spreglejte niti, kdo so srečni nagrajenci za praktične nagrade od vseh treh bratov.

SODELOVALO VAS JE 15.124 UPORABNIKOV

GLAVNI NAGRAJENEC, ki prejme spalnico Alples je: MIHA KOKALJ iz Dola pri Ljubljani! ISKRENE ČESTITKE!

PRAKTIČNE NAGRADE prejmejo:

  • Danijela Modic (1x kapa)
  • Bojana Breznik (1x trak za glavo)
  • Dejan Pezdirec (1x plakat)
  • Hedvika Korošak, Jože Potočnik in Tina Hojč prejmejo vsak po eno kartico Petra Prevca
  • Štefan Zbil, Klavdija Began in Neža Jelenko prejmejo vsak po eno kartico Domna Prevca
  • Tadeja Birsa, Iztok Ditner in Marjan Stopar prejmejo vsak po eno kartico Ceneta Prevca​

​Vse nagrajence prosimo, da se nam čimprej javijo na e-mail naslov info@privoscite.si.

Spalnica Alples je podarjena!Spalnica Alples je podarjena!

Uganete kateri od bratov Prevc se v kuhinji najbolje znajde? Odgovor so nam zaupali v Salonih Prevc, kjer skakalne ase zelo dobro poznajo. Kot iz topa so odgovorili, da je Cene, top Prevčev kuhar. ツ

Tudi oba brata uživata v njegovih kuharskih pripravah, seveda, ko jim čas to dopušča. Vsi trije pa se zavedajo, da za dobro kosilo niso dovolj zgolj kvalitetne sestavine hrane.

Šteje tudi prijeten in funkcionalen prostor, kjer shranjujemo živila, pripravljamo hrano in kuhamo. V salonih pohištva Prevc že več kot 20 let svetujejo pri opremljanju kuhinj.

Poudarjajo, da je izbira kuhinje odvisna od velikosti vašega prostora in od vaših življenjskih navad. Skupaj boste izbrali velikosti delovnih površin in višine kuhinjskih elementov. Pravilna razporeditev elementov in materialov je ključna za učinkovito in zdravo delo v kuhinji. Enako pozornost velja nameniti izbiri kakovostnih gospodinjskih aparatov. In nenazadnje, v kuhinji šteje tudi dober kuharski mojster. Bratje Prevc se dobro zavedajo pomena priprave zdrave hrane.


V salonih pohištva Prevc že več kot 20 let svetujejo pri opremljanju kuhinj.V salonih pohištva Prevc že več kot 20 let svetujejo pri opremljanju kuhinj.

Ne, niste ostali praznih rok! Kliknite in preverite, kako lahko brezplačno nakupujete in še letno prihranite pri obveznih življenjskih stroških do prek 2.000€!

Emenjave.si – najbolj optimalne ponudbe ta hip! Zamenjaj, izberi, prihrani: dopolnilno zavarovanje, dobavitelja elektrike, TV/Internet/Telefon, življenjsko in nezgodno zavarovanje. Vi izberete, mi vse uredimo, vi prihranite! www.emenjave.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!