MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Osvojita romantični paket za 2 v EKO resortu pod Veliko planino!

Bliža se PRAZNIK ZALJUBLJENCEV in tokrat smo za vas in vašo boljšo polovico pripravili prav posebno nagradno igro, v kateri lahko osvojite romantični paket za 2 v EKO resortu pod Veliko planino!

Imamo srečnega nagrajenca!

To je DAVOR ČEFARIN iz Ruš, ki ga je nagrada izjemno razveselila: "Super stran ste ... super nagrada, meni in moji dragi ste še polepšali dan zaljubljenih! Upam da bo še več takšnih nagradnih iger, v katerih bom z veseljem sodeloval. Iz srca se vam zahvaljujem!"

ISKRENE ČESTITKE!

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Lahko se boste razvajali v finski VIP savni, pričakalo pa vas bo tudi pravo medeno valentinovo presenečenje - buteljka Palmieri Refoškovega deserta z medom.

Poskrbite, da bo letošnje valentinovo nepozabno in čimprej pošljite SMS z besedo VALENTINOVO na številko 3090!

Naj bo letošnje valentinovo nekaj posebnega!Naj bo letošnje valentinovo nekaj posebnega!

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: VALENTINOVO STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Ne verjamete v svojo srečo, a vseeno želite svojo boljšo polovico presenetiti in ji podariti valentinovo razvajanje pod Veliko planino? Tudi to je mogoče - privoščite si posebno ponudbo z najugodnejšo ceno! Preverite ponudbo TUKAJ!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!