MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Bratje Prevc in saloni Prevc so združili moči - enemu izmed vas podarjajo novo spalnico Alples

Prijavi se in osvoji novo spalnico Alples!

Verjetno ni Slovenca, ki ne bi stiskal pesti za brate Prevc in užival v njihovih vrhunskih skakalnih predstavah.

Tokrat pa so se Peter, Domen in Cene z veseljem odzvali našemu povabilu, da podarijo nekaj posebnega tudi našim zvestim uporabnikom. Skupaj s saloni Prevc bodo enemu izmed vas podarili novo spalnico Alples, v vrednosti 2422,42 €.

Bratje Prevc in Saloni Prevc podarjajo spalnico!Bratje Prevc in Saloni Prevc podarjajo spalnico!

Naj vas spomnimo, da smo lani razveselili našo uporabnico Katarino s popolnoma novo kuhinjo. Mlada družina se v prenovljeni kuhinji počuti več kot odlično. Bo v letu 2017 sreča naklonjena vam?

PRIJAVITE SE in si privoščite popolnoma novo spalnico Alples!

Peter Prevc nas je lani vseskozi razveseljeval z neverjetnimi uspehi in lahko rečemo, da je postal eden najbolj priljubljenih Slovencev. V letošnji sezoni sta se mu pridružila še oba brata in kaj hitro so PREVČEVI postali svetovni fenomen. V naši nagradni igri pa se vam predstavljajo še v drugi luči in vas lahko razveselijo s popolnoma novo spalnico v sodelovanju s Saloni Prevc.

Osvojite novo spalnico Alples!Osvojite novo spalnico Alples!

Saloni pohištva Prevc imajo dolgoletno tradicijo in so na slovenskem trgu prisotni že od leta 1994. Za vse vas, pa so tokrat pripravili tudi prav POSEBEN POPUST.

Saloni pohištva Prevc sodelujejo z najkvalitetnejšimi slovenskimi in tujimi proizvajalci pohištva. V njihovih 2 salonih, eden se nahaja v Žabnici, drugi v BTC-ju Ljubljana, boste našli:

Pohištvo se lahko izdela tudi po meri, ne glede na posebnosti posameznih prostorov. Za vsako kuhinjo in vgradno omaro se opravi izmera na domu. Pohištvo pripeljejo na dom in poskrbijo za strokovno montažo!

NE ODLAŠAJTE, prijavite se in bratje Prevc bodo mogoče prav vam podarili popolnoma novo spalnico Alples.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!