MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Do sklenitve kredita vas loči 7 minut – brez obiska banke

Do 5.000 EUR kredita lahko najamete kar takoj zdajle. Sklenite kredit kar prek spleta in si privoščite počitnice na snegu ali pa na morju! Ga potrebujete za kaj drugega? Ni problem, tudi lahko! Sami določite, koliko denarja potrebujete in v kolikšnem času ga želite odplačati, izpolnete podatke in HIP kredit je vaš! Ne verjamete?

ŽELIM KREDIT DO 5.000 EUR ZDAJ


Denar bo na vašem računu že naslednji delovni dan, vi pa boste lahko brezskrbno uživali in si privoščili nekaj novega takoj!

Edini ponudnik spletnega hitrega kredita pri nas vas bo rešil vseh zagat. Za to je s svojim HIP kreditom poskrbela Addiko banka. Naj vaša denarnica ostane polna, vi pa brezskrbno uživajte in odplačajte želeno v naslednjih 60 mesecih (ali manj).

HIP kreditHIP kredit

Pridobivanje kredita je ponavadi mučno opravilo. Četudi izpolnjujete vse pogoje, ste vseeno obsojeni na obisk poslovalnice, ki za seboj potegne celo paleto nevšečnosti – od poti do banke, iskanja parkirišča, čakanja v vrsti in za konec prepogosto še vnovično pot domov po pozabljen dokument. Kaj pa, če bi se temu lahko izognili?

PREVZEMITE KREDIT KAR TAKOJ IN BODITE BREZ SKRBI!


Obiščite spletno stran Addiko banke, ki z aplikacijo HIP kredit omogoča hitro in enostavno sklenitev potrošniškega kredita do 5.000 €. Ker ni pogoj, da ste stranka te banke, lahko to opravi vsak polnoletni državljan s službo za nedoločen ali določen čas.

Ko v aplikaciji izpolnite, koliko denarja potrebujete, v kolikšnem času ga želite vrniti (do 60 mesecev) in vpišete vse potrebne podatke (kar vam vzame samo 7 minut), vam ob ustrezni kreditni sposobnosti in pravilnem zaključku postopka na vaš dom poštar dostavi pogodbo v podpis naslednji delovni dan. Denar banka na vaš račun nakaže takoj, ko od vas prejme vse podpisane dokumente. Seveda pa lahko pogodbo pridete podpisat tudi v poslovalnico, pri čemer bo postopek še hitrejši. Čas, ki ga boste lahko namenili počitniškim užitkom, pa daljši.

Prednosti HIP kredita prek spleta:

  • Vloga za kredit se lahko odda kadarkoli (24/7).
  • Za stranke vseh bank.
  • Kredit se sklene brez obiska banke.
  • Zahteva se minimalna dokumentacija.
  • Hiter odgovor.

So vas prazniki udarili po žepu, ki je zdaj prazen? Bi si radi privoščili počitnice ali prenovo doma, pa tega trenutno ne zmorete? Potem je edina prava rešitev za vas kredit, ki ga sklenete prek spleta, brez dodatnih poti in vašega časa. Za brezskrbno zimo in pomlad, pa še poletje.

HIP kredit Addiko banke vas čaka tukaj.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!