MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Pridruži se ekipi Privoščite.si pri zdravih odločitvah v letu 2017!

Ekipa Privoščite.si se je odločila, da leto 2017 prične nekoliko drugače, z novimi cilji in zdravimi odločitvami. Prva večja odločitev je bila, da bomo jedli zdravo, se veliko gibali in preizkusili delovanje molekule resveratrola, tako opevanega čudežnega in najmočnejšega antioksidanta. O slednjem smo veliko dobrega pisali tudi na našem portalu, zato bi radi na lastni koži preizkusili vse prednosti in slabosti. Svoje občutke bomo zapisali iskreno, točno tako, kot se bomo počutili.

BI SE NAM RADI PRIDRUŽILI?

Ekipa Privoščite.si začenja leto 2017 z zdravimi odločitvami!Ekipa Privoščite.si začenja leto 2017 z zdravimi odločitvami!

In kako bo vse skupaj potekalo?

Najprej si je vsak zadal še podrobnejši CILJ, vezan na zdravje. Med njimi so splošno zdravje in počutje, več energije za premagovanje dnevnih nalog in stresov, zmanjšanje % maščob v telesu, izguba kilogramov, najstarejša članica ekipe pa tudi ohranitev mladega videza. ツ Pa je to sploh mogoče? Je, saj vse navedene želje vsebuje le eno, tudi trenutno najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo: RESVERATROL. Torej ga bomo stestirali! Z rednim 3-mesečnim jemanjem in meritvami na začetku, vmes in na koncu, bi radi videli, ali resnično deluje. In o tem bomo seveda tudi poročali.

NAŠA PRIČAKOVANJA:

CiljiCilji

Mislite, da nam bo uspelo?

V lekarni so nam priporočili Resveratrol Forte, ki je najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo že 4 leta zapored. Naša ekipa ga bo stestirala in poročala s pravimi številkami in iskrenimi izjavami o našem vsakodnevnem počutju. Prve meritve smo že opravili in preverili sladkor v krvi, holesterol ter stopili na tehtnico.

Bi bili tudi vi del testiranja naravne molekule resveatrol? PRIDRUŽITE se nam, izpolnite OBRAZEC in se tudi vi začnite gibati, zdravo prehranjevati in jesti Resveratrol Forte! STE ZA?

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI!

TablaTabla

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!