MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Podarjamo VINJETO! Odgovori na enostavno vprašanje in osvoji vinjeto brezplačno!

Zaradi IZJEMNEGA odziva v mesecu decembru, ponavljamo nagradno igro, v kateri lahko prejmeš VINJETO - in to kar brezplačno! ツ

Vse, kar moraš storiti, je, da sodeluješ v našem SMS KVIZU. Odgovori na enostavno vprašanje in sodeluj v žrebu. Vsak dan bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel praktično nagrado, po končani nagradni igri pa bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel GLAVNO nagrado, letno vinjeto za leto 2017.

Sodeluješ tako, da pošlješ SMS s ključno besedo VINJETA na številko 3090! Z večkratnim sodelovanjem, si lahko povečaš možnost prejema nagrade!

Splošne pogoje kviza najdeš tukaj.

Znani so SREČNI NAGRAJENCI, ki prejmejo praktične nagrade:

5. 1. 2017 - Matjaž Bernjak
6. 1. 2017 - Helena DOLŽAN
7. 1. 2017 - Silvo Kosaber
8. 1. 2017 - Vanja Smolar Kotnik
9. 1. 2017 - Zdenka Meserko
10. 1. 2017 - Andraž Meserko
11. 1. 2017 - /
12. 1. 2017 - Zora Hočevar
13. 1. 2017 - Petra Tratnik

ZNAN je tudi GLAVNI NAGRAJENEC, KI PREJME LETNO VINJETO 2017!

Poglejte, kaj je povedal:

Aleksander Ivanek: "Najlepša hvala za vinjeto, še zdaj ne morem verjeti, da je to res in da sem res jaz dobitnik! Hvala in lep pozdrav."

Osvoji VINJETO!Osvoji VINJETO!

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: VINJETA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Izvajalec: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

RAČUNOVODSKI SERVIS PROEVENT – zamenjajte računovodstvo z novim letom!

Kako resnično pomemben je računovodski servis v podjetju, verjetno veste. Kot vsaka uspešna in sodobna organizacija si zagotovo postavljate visoke cilje. Zdaj, ko se za večino bliža konec poslovnega leta, zagotovo že preverjate vse odprte postavke, delate inventure, urejate še zadnje fakture in še marsikaj!

Menjava računovodstva z novim koledarskim letom je elegantna, preprosta. Enostavno primerna. Če iščete najboljši računovodski servis, pri katerem NE ŽELITE IMETI NIČ DELA ob menjavi, potem je RAČUNOVODSKI SERVIS PROEVENT prava izbira. Uredijo vam vse, tudi na vašem domu! Pa še ugodni so! Dovolj razlogov za klic ali menjavo?

Pokličite zdaj: 01/300 32 10 in zahtevajto ponudbo ali pa jim pišite: racunovodstvo@proevent.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!