MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Hujšajte po zvezdniško – če si to lahko privoščite!

Želite hujšati kot Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ali Christina Aguilera? No, stvar ni ravno preprosta, saj se nekatere lotevajo resnično brutalnih diet.

Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow Morate priznati, da 41-letna Gwyneth Paltrow izgleda prečudovito. A izjemno stroga dieta, ki jo v kar 80 odstotkih sestavljata juha in sok iz ohrovta, ima svojo ceno. Ker jo je vsiljevala tudi svojima otrokoma, je možu, pevcu skupine Coldplay Chrisu Martinu, prekipelo. Njun zakon je razpadel marca letos.

Jennifer AnistonJennifer Aniston Popolno telo 44-letne »prijateljice« Jennifer Aniston smo nazadnje občudovali v odbiti komediji Mi smo Millerjevi, ko je uprizorila celo striptiz. Poleg vsakodnevnega treninga pa ima Jennifer še hecno dieto – za intenzivno topljenje maščobe po teden dni ali več je samo otroško hrano – torej razne frutke in skutice.

Christina AguileraChristina Aguilera Zanimivo dieto ima tudi 33-letna pop zvezdnica Christina Aguilera, ki se že vrsto let spopada z odvečnimi kilogrami. No, zdaj je odkrila, da je mogoče shujšati s pomočjo barv. Denimo, v ponedeljek je samo hrano bele barve (cvetača, beli fižol), v torek zeleno hrano (brokoli, ohrovt, zeleno papriko), itd… Kot pravi, zadeva deluje.

Beyonce KnowlesBeyonce Knowles Posebne čistilne diete pa se je lotila 32-letna r'n'b diva Beyonce. Da bi za vlogo v filmu Dreamgirls izgubila 10 kg, je dva tedna pila naslednji zvarek: svež limonin ali limetin sok, zmešan z javorjevim sirupom, kajenskim poprom in vodo. Mešanico je popila 6-12 krat dnevno, jedla ni ničesar, si je pa občasno privoščila še odvajalni čaj.

Angelina Jolie in Brad PittAngelina Jolie in Brad Pitt Prvakinja v pretiravanju je zagotovo 38-letna superzvezdnica Angelina Jolie, ki že nekaj let uživa le 600 kalorij na dan. Za predstavo, to sta približno dve skledi kosmičev. Zdravniki opozarjajo, da je to odločno premalo in da je s tem njeno zdravje v veliki nevarnosti. Tudi možu Bradu Pittu Angelinina »dieta« že pošteno načenja živce.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!