MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Podarjamo VINJETO! Odgovori na enostavno vprašanje ter osvoji najbolj želeno darilo za leto 2017 in ostale praktične nagrade!

Najbolj pričakovana NAGRADNA IGRA v letu je zopet tu! ツ

Tudi letos podarjamo letno VINJETO - najbolj želeno darilo za leto 2017, ki ga potrebujemo tako rekoč vsi.

Vse, kar morate storiti, je, da sodelujete v našem SMS KVIZU. Odgovorite na ENO enostavno vprašanje in sodelujte v žrebu. Vsak dan bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel praktično nagrado, po končani nagradni igri pa bomo izžrebali kar 3 nagrajence, ki bodo prejeli GLAVNO nagrado (1x letna vinjeta za leto 2017).

Sodelujete tako, da pošljete SMS s ključno besedo VINJETA na številko 3090! Sodelujete lahko večkrat in si tako povečate možnost prejema nagrade!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

Znani so že prvi SREČNI NAGRAJENCI, ki prejmejo praktične nagrade:

24.11.2016 - Irena Bele
25.11.2016 - Renata Jeršin
26.11.2016 - Peter Bohinc
27.11.2016 -
/
28.11.2016 - Mateja Dorič
29.11.2016 - Tea Metlika
30.11.2016 - Špela Hvasti
01.12.2016 - Robert Primožič

ZNANI SO TRIJE GLAVNI NAGRAJENCI, KI PREJMEJO LETNO VINJETO 2017!

Poglejte, kaj so povedali:

Natalija Čeh: "Zelo sem vesela, da sem zadela nagrado - sem presenečena in srečna. Najlepša vam hvala za to darilo."
Zdravko Cene: "Še vedno sem v šoku, kajti z žrebanjem ponavadi nimam sreče.
Če je nagrada resnična, se vam iz srca zahvaljujem.
"
Urša Zajc: "Presrečna sem, da sem zadela vinjeto. Pri 4 otrocih sem še toliko bolj hvaležna za to nagrado pa še v petek imam rojstni dan, tako da je to res prelepo darilo. Hvala!"

Podarjamo vinjeto!Podarjamo vinjeto!

Cena prejetega SMS sporočila je 1,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: VINJETA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Izvajalec: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

RAČUNOVODSKI SERVIS PROEVENT – zamenjajte računovodstvo z novim letom!

Kako resnično pomemben je računovodski servis v podjetju, verjetno veste. Kot vsaka uspešna in sodobna organizacija si zagotovo postavljate visoke cilje. Zdaj, ko se za večino bliža konec poslovnega leta, zagotovo že preverjate vse odprte postavke, delate inventure, urejate še zadnje fakture in še marsikaj!

Menjava računovodstva z novim koledarskim letom je elegantna, preprosta. Enostavno primerna. Če iščete najboljši računovodski servis, pri katerem NE ŽELITE IMETI NIČ DELA ob menjavi, potem je RAČUNOVODSKI SERVIS PROEVENT prava izbira. Uredijo vam vse, tudi na vašem domu! Pa še ugodni so! Dovolj razlogov za klic ali menjavo?

Pokličite zdaj: 01/300 32 10 in zahtevajto ponudbo ali pa jim pišite: racunovodstvo@proevent.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!