MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Letos vam za BOŽIČKA podarjamo vrhunski sesalnik TT ROBOT!

★ Drage DAME ... bi v prihajajočem letu 2017 želele imeti več časa zase in se namesto sesanju raje posvečale drugim hobijem?

★ In GOSPODJE ... bi raje videli, da bi imela vaša draga več časa za vas, namesto da vikende preživlja s sesalcem v roki?

Potem SODELUJTE v naši ekskluzivni božični NAGRADNI IGRI in z malo sreče lahko osvojite vrhunski robotski sesalnik TT ROBOT, ki bo od sedaj naprej sesal namesto vas! Skupaj s pokroviteljem, podjetjem KONUS KON d.o.o., namreč podarjamo robotski sesalnik TT ROBOT!

Odgovorite na eno enostavno vprašanje, sodelujte v žrebu in enemu izmed vas bomo podarili robotski sesalnik TT ROBOT!

Božični NAMIG: nagrajenec bo nagrado lahko prevzel že 23.12.2016, kar pomeni, da bo DARILO še pravočasno pod smrekico! ツ

IMAMO SREČNEGA NAGRAJENCA! TO JE DEAN CERAR! ČESTITKE!

TT ROBOTTT ROBOT
Splošne pogoje kviza najdete TUKAJ.

Bi radi imeli robotski sesalnik TT ROBOT pri sebi takoj? Privoščite si ga po izjemno ugodni ceni! Ponudbo najdete TUKAJ!

V spodnjem videu si lahko pogledate, kako TT robot deluje!

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: ROBOT STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Izvajalec: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!