MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Musical THE TRIBE - Kamnik - na mladih svet stoji :)

Pomagajmo mladim talentom, umetnikom (še dijakom) pri postavitvi in izvedbi novega avtorskega angleškega musicla! Bodi del njihove, do zdaj vedno uspešne zgodbe, tudi vi!

Angleška šolska dramska skupina, ki že nekaj let deluje v Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, ima bogato zgodovino, ki ni ostala neopažena tudi med večjimi imeni na slovenski, pa tudi tuji medijski in umetniški sceni. Do zdaj so namreč uspešno uprizorili že štiri musicle, med drugim tudi Chicago, Mamma Mia in lani avtorski izdelek The Immortals (Neumrljivi), ki si ga je ogledalo več kot 4.000 ljudi. Prav z vsemi predstavami so poželi neverjeten uspeh, seveda pa se vsako leto znova srečajo s finančnimi težavami in pridobivanjem sredstev za pripravo in izvedbo celotne predstave.

Odločili smo se, da jih podpremo tudi mi, skupaj z vami. Seveda ob vašem prispevku ne boste ostali praznih rok, saj vam bodo za vsak nakup nad 20€ podarili DVE VSTOPNICI za predstavo! Kar pa ne pomeni, da morate darovati toliko, odločitev, koliko lahko prispevate za mlade in nadebudne ustvarjalce, je popolnoma vaša odločitev.

Trenutno pripravljajo novo plesno gledališko avtorsko predstavo z naslovom THE TRIBE, katere produkcija je izredno zahtevna tako iz tehničnega kot tudi scenografskega in kostumografskega vidika. Pri pripravi novega muzikala pod vodstvom mentorjev sodeluje skupina skoraj 50-ih dijakov in dijakinj, ki prispevajo svoje talente, čas in energijo povsem voluntersko, zaradi zahtevnosti projekta pa nujno potrebujejo tudi pomoč zunanjih sodelavcev. Na žalost vse omenjeno zahteva velika finančna sredstva, ki jim sami niso kos. Premiera bo spomladi 2017. Veseli bomo vašega prispevka.

  • z nakupom kupona boste darovali 1€ in s tem omogočili izvedbo avtorskega musicla THE TRIBE ter pomagali mladim umetnikom
  • podarite/PRISPEVATE LAHKO POLJUBEN ZNESEK (kliknite KUPI in spremenite količino kupljenih kuponov v poljubno število)
  • prispevate lahko najmanj 1€ (torej kupite en kupon), znesek navzgor NI omejen, kar pomeni, da lahko podarite toliko, kot želite (zgolj spremenite količino na ponudbi);
  • ob prispevku najmanj 20€ boste prejeli DVE VSTOPNICI za ogled predstave (otroci do 10 let brezplačen vstop);
  • če ste lastnik podjetja in bi radi prispevali več, nas pokličite na: 040/693-703, da vam bomo poslali Donatorsko pogodbo, prek katere boste znižali osnovo za plačilo davka na dohodek pravnih oseb;
  • zbrani denar bo v celoti prejelo Društvo ŠCRM, sredstva pa bodo transparentno porabljena IZKLJUČNO za postavitev in izvedbo angleškega musicla THE TRIBE (Pleme); dijakov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik
  • dodatne informacije: info@privoscite.si;
  • veljavnost ponudbe (kupone lahko vplačate do): 31.12.2016.

Ker pa bi radi dokazali, kako kakovostne izdelke so sposobni dijaki z njihovimi mentorji pripraviti, smo za vas pripravili nekaj izsekov prejšnjega, avtorskega musicla Neumrljivi (The Immortals).

Hvala za vsak evro, ki ga boste namenili kulturi, umetnosti, mladim talentom in ustvarjalcem. Zagotovo si bo tako marsikdo od dijakov in ustvarjalcev pridobil dragocene izkušnje, ki mu bodo v prihodnosti še kako prav prišle!

Iz srca HVALA.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!