MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Poskrbite zase - za dobro prebavo je potrebno zaužiti veliko vlaknin

Že preko 200.000 Slovencev se sooča s problemom prebave, napihnjenosti in slabega počutja. Vendar z malo discipline in dobre volje so omenjene težave lahko samo še vaša preteklost. Predvsem je pomembna zdrava prehrana, zaužiti dovolj vlaknin in piti veliko tekočine. Naša uporabnica Polona je z redno uporabo aktivnih vlaknin Psylliox dosegla, da je njen vsak dan povsem drugačen kot prej.

Polona, 43 let: "Kljub temu, da zelo pazim pri prehrani, sem imela kar nekaj težav z napihnjenostjo, leno prebavo in "res velikim trebuhom". Virusi so bili kar dejavni in pogosto sem se slabo počutila, ter imela slabšo odpornost od drugih. Nesrečna sem bila, vse dokler nisem s pomočjo sestrične, ki mi je svetovala, odkrila, da mi največ težav povzroča moje črevesje, ki je polno nesnag in se ne odplaknejo kar tako. Tako sem uvedla vsakodnevni jutranji običaj, ko sem na prazen želodec poleg pol litra vode popila še Psylliox. Rezultat je bil viden skoraj takoj, vpadljiv in tudi opazen na počutju pa v nekaj tednih. Končno sem si uredila prebavo (in to že zjutraj!) ter nato kar poletela v nov dan!"

STE VEDELI?
  • Da bi imeli dobro prebavo moramo na dan zaužiti 30 gramov vlaknin. Slovenci jih povprečno zaužijemo od 7 do 9.
  • Veliko vlaknin najdemo v sadju, zelenjavi, kvinoji, ajdi, krompirju, polnozrnatem rižu, mandljih, lešnikih,...
  • Zdravje celotnega telesa je močno odvisno od zdravega črevesja in urejene prebave - naravna vlaknina psilium ima posebno moč, saj bo vaša prebavila očistila dolgoletnih oblog, kot bi to storili s krtačko.

Polona se je zavedala, da s prehrano ne zaužije dovolj vlaknin, zato se je po priporočilu odločila za vsakodnevno jemanje naravnega prehranskega dodatka Psylliox. Slednji vsebuje vlaknino psiliuma in izvleček slive, ki skupaj ustvarjata nepremagljiv duet, pravo bogastvo vlaknin, ki jih naše črevesje tako zelo potrebuje.
"Počutim se odlično, končno sem zbujam brez napihnjenosti, nimam več nadležnih plinov in tudi tiščanja v trebuhu sem se znebila. Predvsem je pa pomembno, da sem nehala stalno zbolevati in moje počutje se je drastično spremenilo. Pitje Psyllioxa je tako postal moj vsakodnevni ritual in ga za nič na svetu ne zamenjam!" nam je zaupala.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!