MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Česa v Thermani Laško nista zamudila naša nagrajenca?

Razvajanja na vsakem koraku. ツ

Naša izbrana starša Urška in Srdjan sta se že v ponedeljek odpravila na razvajanje v Thermano Laško. Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji in ima 160-letno tradicijo. Le kdo ne pozna Thermane Laško in njihove dolgoletne zdravilne tradicije?

"V Thermani Laško so naju prijazno in gostoljubno sprejeli. Soba je udobna, velika in z lepim pogledom na reko Savinjo. Takoj sva se odpravila na sprehod in doživela vse lepote okoliške narave. Opazovala sva račke, kormorane in dva vodomca, ki sta se lovila. Potem sva šla "pogreti stare kosti" v bazene. Fascinirala naju je kupola, odsevi v njej in prijetno vzdušje. Plavala sva zunaj v meglici, se prepustila masažnim mehurčkom, vodnemu toku in za konec opravila še "kneippovo pot". Resnično nama vse ustreza in tukaj bi lahko ostala kar cel mesec," sta v smehu zaključila zakonca Živulović, ki v zakonu uživata že 30 let.

Sensilab vam podarja brezplačen preizkus izdelka ALL IN A DAY!

ALL IN A DAY je edina linija izdelkov proizvedena v Sloveniji, ki vsebuje izključno naravne sestavine. Ker vaše telo takšna hranila lažje prepozna in jih bolje izkoristi, boste z rednim uživanjem izdelkov Sensilab ALL IN A DAY poskrbeli za vaše zdravje vsak dan.

ALL IN A DAY Multivitamin – več kot samo vitamini in minerali!

ALL IN A DAY Multivitamin poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (npr. izvleček sibirskega ginsenga, šisandre, grozdja in bioflavonoidi iz citrusov), ki poskrbijo za regeneracijo mišic po vadbi, zdravje srca, varujejo telo pred posledicami stresa in zagotavljajo odlično počutje.

Bi želeli Sensilab ALL IN A DAY preizkusiti BREZPLAČNO?

Pokličite na 080 34 06, Sensilab ALL IN A DAY Multivitamin in ga preizkusite POPOLNOMA BREZPLAČNO. S klicem se strinjate s pogoji uporabe brezplačnega kupona.

Vas zanima, zakaj vam Sensilab OMOGOČA BREZPLAČEN PREIZKUS izdelka ALL IN A DAY?

Sensilab se zaveda, da je zdravje vaše največje bogastvo. In ker popolnoma zaupajo njihovim izdelkom iz 100% naravne linije ALL IN A DAY želijo vsem omogočiti enostavno pot do zdravja. Verjamejo, da se boste z brezplačnim preizkusom tudi vi prepričali o kakovosti izdelkov ALL IN A DAY in s tem preprostim korakom okrepili svoje zdravje.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!