MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Srečneža, ki potujeta v Thermano Laško sta ...

ČESTITKE! ツ

Prejeli smo prek 3.000 prijav!

Naši zvesti uporabniki ste dokazali, da imate radi svoje starše in se zavedate njihove vrednosti. Dobili smo namreč prek 3.000 prijav s čudovitimi zgodbami in trenutki, ki jih piše življenje.

Pregledali smo slehernega od vas in na koncu izbrali zgodbo 32-letne Helene, ki svojima dvema staršema privošči le najboljše: "Res sta čudovit vzor mladim, polna energije in življenja. Privoščimo jima, da nagradita svojo ljubezen in "zmahčata" stare kosti v Thermani Laško. Tako bosta vsaj malo lažje dočakala in pričakala svojo zasluženo upokojitev."

Srečna starša Urška in Srdjan Živulović, nista skrivala veselja in komaj čakata, da se naslednji teden odpravita v Thermano Laško.
"Helena naju je res prijetno presenetila s prijavo v vaši nagradni igri. Letos sva dopustovala samo marca in moram priznati, da je tale nagrada prišla ravno ob pravem času. Zelo se veseliva, da bova šla v Thermano Laško, kjer še nisva bila in se bova spočila, pogrela in maksimalno uživala. Obljubim, da pošljeva kakšno fotografijo."

Sensilab bo staršema podaril paket Sensilab izdelkov, vam pa podarja brezplačen preizkus izdelka ALL IN A DAY!

ALL IN A DAY je edina linija izdelkov proizvedena v Sloveniji, ki vsebuje izključno naravne sestavine. Ker vaše telo takšna hranila lažje prepozna in jih bolje izkoristi boste z rednim uživanjem izdelkov Sensilab ALL IN A DAY poskrbeli za vaše zdravje vsak dan.

ALL IN A DAY Multivitamin – več kot samo vitamini in minerali!

ALL IN A DAY Multivitamin poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (npr. izvleček rdečega grozdja, sladke pomaranče, granatnega jabolka), ki poskrbijo za mladosten videz, vitko postavo, zdravje srca, varujejo telo pred posledicami stresa

Bi želeli Sensilab ALL IN A DAY preizkusiti BREZPLAČNO?

Pokličite na 080 34 06, Sensilab ALL IN A DAY Multivitamin in ga preizkusite POPOLNOMA BREZPLAČNO. S klicem se strinjate s pogoji uporabe brezplačnega kupona.

Vas zanima, zakaj vam Sensilab OMOGOČA BREZPLAČEN PREIZKUS izdelka ALL IN A DAY?

Sensilab se zaveda, da je zdravje vaše največje bogastvo. In ker popolnoma zaupajo njihovim izdelkom iz 100% naravne linije ALL IN A DAY, želijo vsem omogočiti enostavno pot do zdravja. Verjamejo, da se boste z brezplačnim preizkusom tudi vi prepričali o kakovosti izdelkov ALL IN A DAY in s tem preprostim korakom okrepili svoje zdravje.

Se vam je že zgodilo, da ste kupili PARFUM, ki pa vam nato ni več ustrezal, zdaj pa je varno spravljen v vaši kopalnici?

Zymzo ima za vas rešitev – na dom si naročite Zymzo box in preizkušajte SVETOVNO ZNANE PARFUME, nato pa dejansko v večji embalaži naročite tistega, ki vam najbolj ustreza. Naši uporabniki – Zymzonisti so do zdaj preizkusili že od devet pa do kar 27 različnih svetovno najbolj znanih parfumov, ki jih vsak mesec prejmejo na dom. Spoznali so že vonje, ki verjetno dišijo bolje kot: Light Blue, Ma Vie, Hypnotic Poison, The One, Chanel, Coco Mademoiselle, Armani in še in še! Spoznavajte jih z Zymzo boxi tudi vi. Več izveste tukaj.

Prvi Zymzo box boste prejeli POPOLNOMA BREZPLAČNO z BREZPLAČNO POŠTNINO na vaš dom!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!