MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Rezultati prvega meseca hujšanja!

Koliko so kandidati izgubili po mesecu dni hujšanja? In kako so preživeli svoje prve »shujševalne« počitnice? Nekateri so z rezultati izjemno zadovoljni, spet drugi malce manj. Vsem pa je zagotovo skupno to, da so svoje življenje končno obrnili na bolje.

Ljubica in Sarah sta se na meritvah povsem upravičeno na široko smejaliLjubica in Sarah sta se na meritvah povsem upravičeno na široko smejali Muhasti april je bil verjetno najbolj naporen za Sarah, ki zaradi bolezni nekaj časa ni mogla intenzivno hujšati. Kljub temu pa je s pomočjo Nupo dietne prehrane uspela izgubiti 2,9 kg in kar 5 cm v obsegu pasu ter 3 cm v obsegu stegen. Poleg tega je končno izgubila tisti neprijetni občutek napihnjenosti, pa tudi noge je ne bolijo več. Med prvomajskimi počitnicami se je sicer znova spopadla s hudo skušnjavo, saj je obiskala Sarajevo, ki slovi po svojih mastnih kulinaričnih specialitetah. "Hvala bogu za Nupo ploščice in prigrizke, brez njih mi ne bi uspelo in bi podlegla slaščicam. Tako pa sem, ko me je prijela želja po sladkem, pojedla Nupo snack z okusom brusnice in želja po sladkem je bila potešena. Nupo dietna prehrana je postala že rutina, zjutraj se ponavadi spravim na orbitrek in komaj čakam na kakavov šejk, dopoldan po večini študiram, in nekako se me še vedno drži navada, da med pavzo zavijem v hladilnik pogledat, če je kaj nezdravega za prigriznit, ali pa prebrskam omarico, ki je bila prej polna piškotov in čipsa. Seveda je hladilnik izropan, omarica pa prazna, saj doma pazijo, da mi stvari niso preveč na očeh."

Druga Nupovka Ljubica pa je medtem v zgolj treh tednih izgubila že 5,3 kg, obseg pasu in stegen se je zmanjšal za 2 cm, obseg bokov pa za 3 cm. In ta izjemen uspeh ni navdušil le Ljubice, pač pa tudi njeno prijateljico, ki se je zdaj prav tako odločila za hujšanje s pomočjo Nupo dietne prehrane. "Takoj sem jo navdušila nad Nupo dietnimi napitki in juhicami. Glede na njeno naporno celodnevno službo in njene izgovore, da nima časa, smo s prijazno Polono iz podjetja Nupo to takoj uredili. Dogovorili sta se za osebno svetovanje in moja kolegica bo sedaj imela šest obrokov dnevno, ker Nupo dietni napitek ali juhico si lahko pripraviš kjerkoli, telo pa dobi vse kar potrebuje. Juhuuu, veselim se njenega uspeha, moji kilogramčki in centimetri pa se kar vztrajno manjšajo!"

Tudi Barbari se s pomočjo Linea Snelle na obraz vrača nasmehTudi Barbari se s pomočjo Linea Snelle na obraz vrača nasmeh In kako kaj hujšanje pri Linea Snelli? Kandidatka Barbara je v enem mesecu skupaj izgubila že kar 22 cm! "Ko sem začela z vajami v mariborskem centru Linea Snella, sem bila, odkrito povedano, malce prestrašena. A sem hitro ugotovila, da je bil moj strah odveč in danes prav uživam v telovadbi in še bolj v 'savni'. Čeprav so vaje kar zahtevne, je z vsakim obiskom lažje, in ker znam vztrajati, mi ni nič težko. Pa seveda moram pohvaliti svoji mentorici Nino in Sabino - res sta super, vedno najdeta kakšno spodbudno besedo, vseskozi mi nudita podporo - brez njiju po mojem mnenju ne bi šlo."

Tudi Mirjam ima v ljubljanskem centru Linea Snella izjemno močno podporo kolektiva, zato ji izgubljanje kilogramov še naprej predstavlja eno samo veliko veselje – tako kot tokratni prazniki. "Počitnice sem izkoristila za spomladansko čiščenje - seveda tudi garderobne omare in našla kavbojke, ki so mi bile že nekaj časa premajhne. No, zdaj jih lahko spet oblečem. Čeprav so bili prvi majski dnevi bolj aprilski, sem sončne urice izkoristila za sprehod na bližnji Golovec, nekaj kalorij pa sem pokurila tudi med pospravljanjem. In ja, z majem se je začela sezona piknikov, nekaj čevapčičev (z zelenjavo) sem si že privoščila."

Matjaž je z napredkom Sabine in Sandija zelo zadovoljenMatjaž je z napredkom Sabine in Sandija zelo zadovoljen Tudi Sandi in Sabina, ki trenirata v fitnesu Sokol Laguna, sta s svojimi rezultati po prvem mesecu lahko zadovoljna. Sabina je izgubila 4 kg, Sandi pa 3 kg. Njun osebni trener Matjaž je sicer na tehtanju opazil celo malce razočaranja, a ju je hitro potolažil. "Trudita se zelo,sta pridna, v naslednjih mesecih bojo napredki še toliko bolj vidni v primerjavi z začetkom, tako da za prvi mesec top!"

Glede prvomajskih počitnic pa Sandi pravi, da so potekale po običajnem ritmu: "Štirikrat sem se potil v fitnesu, poleg tega pa sem v prostih dnevih, ki sem jih imel na voljo, dodal še nekaj kilometrov na kolesu ter malo hitre hoje na sprehodih. Imel sem tudi več časa za pripravo in planiranje same prehrane, tako da sem nekaj naredil tudi na tem."

Sabina pa je imela medtem druge skrbi. Njenemu možu se je namreč pripetila nesreča, v kateri si je polomil tri rebra in ostal v bolnišnici. Zdaj je sicer že doma, a zaenkrat mora Sabina skrbeti čisto za vse, kar seveda pomeni precejšnjo utrujenost. "Poleg mojih dveh malčkov zdaj skrbim še za malo večjega otroka, ki ne sme pretiravati z delom. Kljub temu sem našla čas za dva treninga v fitnesu z Matjažem, vmes pa sem še trenirala na sobnem kolesu in rolala s hčerko."

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!