MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Zdrav duh v športnem telesu - super nagrade - SODELUJ tudi ti!

S pravo izbiro športa, zdravega načina življenja, do boljšega vsakodnevnega počutja!

Skupaj s kanuistom BENJAMINOM SAVŠKOM in ostalimi pokrovitelji smo združili moči!

3 tedne vam bomo delili nasvete o pravi izbiri vaše športne aktivnosti, zdravem načinu življenja in prehrani, ki je zelo pomembna v vsakodnevnem življenju, Benjamin Savšek pa vam bo zaupal svoje ŠPORTNE SKRIVNOSTI, ki so ga pripeljale do vrhunskih rezultatov, medtem ko bodo pokrovitelji Barcaffè Slim&Fit, Salomon ter Center Harmonija poskrbeli za privlačne NAGRADE!

Kanuist Benjamin Savšek je vrhunski športnik, enkratni evropski prvak in dvakratni svetovni podprvak, ki ima za seboj že 20 profesionalih let v vrhunskem športu.

Izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC in dodajte SLIKO pred, med ali po vaši športni aktivnosti.

Vsak teden bomo izbrali ŠTIRI najbolj simpatične in izvirne fotografije.

Pošljite svojo sliko s prijavo in morda boste prav vi dobitnik SUPER NAGRADE! Spremljajte nas vsak četrtek, saj dobrih nasvetov in lepih nagrad nikakor ne gre zamuditi.

Ste že slišali za BARCAFFÉ Slim&Fit?

Benjamin Savšek si jo privošči vsako jutro, saj pravi, da je to zanj popolna kava z odličnim okusom. Barcaffé Slim&Fit je instant mešanica za pripravo kavnega napitka z dodatkom koencima Q10, L-karnitina in biotina.

Zakaj so pomembne omenjene sestavine?

Koencim Q 10 se naravno nahaja v vsaki človeški celici, vendar telo postopoma zmanjšuje tvorbo, še posebej občutno se njegova količina manjša v nekaterih mišicah. Tudi L-karnitin se nahaja v vseh celicah, kjer deluje tudi v sinergiji z biotinom, vitaminom iz skupine B kompleksa, ki pomaga telesu pri presnovi makrohranil, beljakovin, maščob in tudi sladkorjev. Te snovi se na ta način lahko pretvarjajo v celično energijo, ki jo telo potrebuje za svoje delovanje.

Barcaffè Slim&Fit je odličen kavni napitek, ki poleg vsega nudi še dodatno podporo pri presnovi maščob. Glede na vsebnost učinkovin v izdelku se priporočata dva napitka dnevno. Seveda pa je pri tem pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Vir: VALENS Int. Slim&Fit® - Fortification of food products with L-carnitine, biotin and Q10Vital® . 2012. Ljubljana, Slovenija.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!