MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

ZDRAVA družina je SREČNA družina - brez gripe in prehladov ☘

Se še spomnite naše junijske sanjske družine?

Odšli so na vikend oddih na Rab s povsem novim Peugeotom 308, uživali na plaži in mami Nataša je pridno jemala prehransko dopolnilo Resveratrol forte.

Takrat smo vam obljubili, da jo bomo po nekaj mesecih uživanja povprašali, če občuti kakšno razliko, ker je jemala najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo zadnjih let:

Ker je v zadnjem času ena najbolj iskanih besed na spletu resveratrol, enako smo opazili tudi na našem portalu in je za sestavino ogromno zanimanja, smo poiskali nekaj zanimivih mnenj strokovnjakov.

  • Skupina raziskovalcev italijanskega Istituto Superiore di Sanità je dokazala, da je resveratrol naravna antiviralna snov za zatiranje virusov gripe.

"Potrdili smo lahko, da resveratrol ob stiku z okuženimi celicami zavre izločanje encima, ki povzroča nadaljnji razvoj in širjenje virusa gripe v organizmu," je povedal vodja študije Enrico Garaci. Študija je bila objavljena v znanstveni reviji Journal of Infectious.

  • Z uživanjem resveratrola lahko pripomorete k temu, da boste v življenju čim dlje ostali zdravi, aktivni, polni energije, je za televizijo CBS povedal dr. David Sinclair z univerze Harvard.

"Govorimo o tem, da bi lahko potencialno bil 90-letnik tako zdrav kot 60-letnik. 90-letnik bi lahko igral tenis in videl, kako njegovi pravnuki diplomirajo. Ljudje bodo do svojega konca živeli aktivno in zdravo, nato pa bodo mirno umrli med spanjem. To je cilj teh prehranskih dodatkov."

Za boljšo zaščito v jesenskem času vam priporočamo Resveratrol Forte, ki je najbolj poznan resveratrol, hkrati pa je bilo v letu 2015 tudi najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji.

Poiščite ga v svoji najbližji lekarni ali pa ga naročite kar na dom TUKAJ!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!