MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Družina Albič spozna belega lepotca

Peugeot 308 SW :)

Avto, ki jih je varno, udobno in zanesljivo pripeljal na otok Rab. "Navdušeni smo nad novim avtomobilom, vsi smo se v en glas strinjali, da je to idealen avto za našo družino. Velik prtljažnik, majhna poraba goriva in velika vzdržljivost na različnih terenih. Vse v enem in poleg vsega še resnično udobna vožnja," je bil nad jeklenim konjičkom iz Peugeot Rodex navdušen oči Marko Albič.

Družina Albič je v četrtek izvedela, da so srečni nagrajenci v nagradni igri "Sanjski morski oddih", v petek pa so že veselo pakirali in nasmejani odpotovali na hrvaški otok Rab.

Nataša je na morskem oddihu vseskozi pridno jedla Resveratrol Forte, saj ji ga je sodelavka toplo priporočila: "Sodelavka je v službi opazila mojo utrujenost in pomanjkanje energije. Sama je pred dvema mesecema začeli jesti to prehransko dopolnilo ter še sama ne more verjeti, da ima kar naenkrat več energije in bolj svež, mladosten videz. Edino, kar me je opozorila je bilo, da naj ne pričakujem čudeža v enem tednu, ampak da so spremembe vidne po približno dveh mesecih."

Bi tudi vi radi izvedeli, zakaj je sestavina resveratrol v zadnjih letih tako priljubljena? Razlogov je nešteto, čudežna molekula vam resnično lahko spremeni življenje, počutje in videz!

Naslednji ČETRTEK pa ne spreglejte kako je družina uživala na plaži in v hotelu International.

Udobne in zanesljive vožnje pa ne bi bilo brez Peugeot Rodex, kjer so prijazno poskrbeli za našo izbrano družino.

Družinsko podjetje RODEX d.o.o. s svojo več kot 45-letno tradicijo in 30 zaposlenimi je pooblaščen prodajalec in serviser osebnih in dostavnih vozil znamke PEUGEOT.

Na oddelku prodaje se ukvarjajo s prodajo novih osebnih ter dostavnih vozil znamke Peugeot, ki so razstavljena v salonu in na pokritem parkirišču ter s prodajo rabljenih vozil vseh znamk. Za slednja vozila vam nudijo program Levja priložnost, s katero pridobite garancijo za dobo 6 ali 12 mesecev. Ob nakupu novega ali rabljenega vozila lahko stranki uredijo financiranje in zavarovanje njenega vozila. V račun vzamejo tudi vaše sedanje rabljeno vozilo.

Podjetje RODEX d.o.o. se nahaja na naslovu Rova, Rovska cesta 2, 1235 Radomlje in so vam na voljo od ponedeljka do petka od 6h do 18h in ob sobotah od 8h do 12h.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!