MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Preverite, katera družina prejme sanjski morski oddih v vrednosti več kot 1.000 €!

Pa jo imamo ... srečno družino namreč. :)

Hvala vam za zopet izjemen odziv, prijavilo se vas je natanko 2.680! Tokratni nagrajenci prihajajo iz Kamnika in štejejo 4 družinske člane. Oči Marko, mami Nataša, 11-letni Jaka in 6-letna Eva. Družbo jim dela tudi hrček, ki bo tokrat ostal doma in jih pridno čakal. :)

"Najprej naša prisrčna zahvala za nagrado, ki nas je zelo razveselila. Privoščite.si polepšali ste nam dan! :) Veseli smo, da nam boste omogočili vikend na morju in spomine na mesto Rab, ki sva ga z možem obiskala sama pred 15. leti. Sedaj ga bova z veseljem razkazala še najinima otrokoma. V velik užitek nam bo poskusiti vožnjo z avtomobilom Peugeot 308. Po zaključenem dopustu vam bomo z veseljem posredovali informacijo kako smo bili zadovoljni z avtom. Hvala tudi Odeja Škofja Loka, ki nam je zelo znana, ker imamo doma že veliko njihovih izdelkov, s katerimi smo zelo zadovoljni. Komaj čakamo, da si lahko izberemo nove kopalke iz spletnega kataloga Otto," svojega zadovoljstva ni mogla skriti Nataša Albič.

Nataša je tista, ki je prijavila svojo družino in močno stiskala pesti, da bo žreb srečo naklonil prav njim.

"Največje naključje v vsej zgodbi pa je, da prehransko dopolnilo Resveratrol Forte uživam že 14 dni, ker mi ga je priporočila prijateljica, zaradi njenega boljšega počutja in večje energije. Po enem mesecu se vam tudi jaz javim z vsemi informacijami. Tri mesečna zaloga mi bo prišla še kako prav".

Če vas zanima, zakaj takšno navdušenje o resveratrolu, si lahko prispevek o tej čudežni molekuli ogledate na spletni strani.

Družina Albič izpod kamniških planin komaj čaka, da odpotuje na morski sanjski oddih.

Zagotovili so nam, da bodo poslali veliko fotografij, da bomo tudi mi malo "pokukali", kako so potekale mini počitnice na otoku Rab, z novim avtomobilom in odličnimi praktičnimi nagradami!

Se nadaljuje :)

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!