MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Katarina v svoji novi GA+kuhinji že skuhala prvo kosilo :)

Naša nagrajenka v nagradni igri GA+kuhinje, Katarina Božič, že uživa v svoji sanjski kuhinji in skupaj z družino se že veseli novih kulinaričnih doživetij.

Prvo kosilo je že skuhano. :)

"Presrečni smo, kuhinja je zmontirana in navdušenost v naši družini je ogromna! Oba s partnerjem meniva, da sva prišla do sanjske kuhinje, saj je resnično čudovita, za povrhu pa še funkcionalna in s pomočjo GA+kuhinje smo izkoristili popolnoma vsak kotiček. Z velikim veseljem smo v njej že skuhali prvo kosilo in moram priznati, da že dolgo nisem tako uživala v kuhi," je svoje prve vtise v novi kuhinji strnila srečna nagrajenka Katarina Božič.

Tokratna nagrada NOVA KUHINJA v vrednosti do 8.000€ je bila res sanjska, saj je GA+kuhinje pri mladi družini poskrbel tudi za demontažo in odvoz stare kuhinje ter montaže nove. Poleg vsega smo podelili tudi 10 praktičnih nagrad, ročne sesalce, za katere verjamemo, da so prišli še kako prav.

Vsaka dobra zgodba se enkrat zaključi.

Zato, da se lahko začne kakšna nova, po možnosti še boljša. :) In tako je tudi prav. Tako se sedaj tudi naša bliža h koncu – in to srečnemu. Prejšnji teden je naša družinica iz Ljubljane v svoj dom dobila povsem novo kuhinjo. Menimo, da se čudovito poda v njihov prostor in da bo zagotovo prinesla nekaj nove svežine in hkrati izboljšala kvaliteto bivanja. Mimogrede, izbrali so si zares izvrstno kuhinjo, v beli barvi in visokem sijaju, z veliko predali (ki so osvetljeni), vrtljivo kotno omarico, omaricami z dvižnimi vrati. Tudi pulti, narejeni po meri, so izvrstni.

V GA+kuhinje so navdušeni nad dejstvom, da so lahko malce pripomogli k takemu razpletu. Lepo je sodelovati pri tovrstnih projektih, kjer je končni rezultat viden že od daleč – to je zadovoljstvo vseh.

Da pa ne bo kdo mislil, da so pozabili na tiste, ki ste sodelovali v nagradni igri, so pripravili nekaj posebnih ugodnosti tudi za vas. V tem ali naslednjem tednu izveste vse podrobnosti. Do takrat pa vam želimo, da bo kmalu zadišalo tudi iz vaše GA+kuhinje. ;)

Vse, ki ste se uspešno prebili skozi to novičko vabimo, da se v tem vikendu pridružite v enem od salonov GA+kuhinje, kjer so pripravili ekskluzivno vikend akcijo. Izkoristite dodatnih 11% popusta ob nakupu prvega ter 22% popusta ob nakupu drugega aparata. Cene kuhinj so znižali za dodatnih 10%.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!