MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

KANDIDATI: Podpora bližnjih je ključnega pomena!

Pri tako obsežnem projektu, kot je hujšanje, je podpora bližnjih izjemno pomembna. Če tega ni, posameznik zelo težko zdrži napore, ki so včasih tudi nečloveški. Zato smo tokrat raziskali, kako našim kandidatom pomagajo njihovi domači oz. prijatelji.

So vzponi in so padci. Tega se dobro zaveda tudi Nupo kandidatka Sarah Sušnik, ki je imela v zadnjih dneh zaradi bolezni manjšo krizo. A prav ob pomoči fanta Dominika jo je uspešno premagala, rezultati so več kot vidni, življenja brez Nupo dietnih šejkov in juhic pa si ne predstavlja več. "Sarah poskušam motivirati že vsaj eno leto, naj malo spremeni prehranjevalne navade in se začne več gibati. Ker živiva skupaj, je stvar seveda toliko težja - oba namreč rada dobro jeva in tudi sam vse prevečkrat podležem slaščicam, ki jih zelo rada peče doma. Začetki z Nupo dietno prehrano so bili zanjo kar težki, saj ni bila navajena na toliko obrokov dnevno. Na začetku sem iz hladilnika in omaric odstranil vse sladke stvari, ki bi jo utegnile premamiti. Vmes sem jih seveda tudi slišal, češ, kaj si delam večerjo, da potem njej preveč diši. Zato sem prvih nekaj dni jedel samo solato. :) Naporni so bili predvsem vikendi, saj sva navajena iti na kakšen izlet in potem na dobro kosilo. Pot pred njo je še težka, ampak verjamem vanjo in ji bom še naprej stal ob strani in jo spodbujal tudi s tem, da bom sam več telovadil."

Ljubica na treningih na Nupo akademiji izjemno uživaLjubica na treningih na Nupo akademiji izjemno uživa Ljubica Drinić je s pomočjo Nupo dietne prehrane in Nupo akademije v zadnjih 2 tednih izgubila 2,8 kilograma ter kar nekaj centimetrov, prav tako ji je občutno padel % telesne maščobe, medtem ko ji zaradi dovoljšnjega vnosa beljakovin mišična masa raste. Sicer pa je uživala na morju, kamor se je odpravila s prijateljico. V petek si je privoščila tudi orado in zeleno solato, kar je priporočljivo zdravo kosilo s strani Nupo strokovnjakinje, vseskozi pa je bila tudi telesno aktivna: "Veliko sprehodov, veliko branja, vsako jutro sem tekla. Moje splošno počutje je odlično, če odštejem jutranje malo bolj zgodnje zbujanje in jutranjo lakoto. A sem popolnoma mirna in se veselim uspeha, ker vem da bo. S pomočjo Nupo 360° programa zagotovo!"

Mirjam večino vadbe opravi v Thermoslimu, kjer je stalna temperatura 37°C, zato ogrevanje telesa ni potrebnoMirjam večino vadbe opravi v Thermoslimu, kjer je stalna temperatura 37°C, zato ogrevanje telesa ni potrebno Mirjam Kurent je v ljubljanskem centru Linea Snella skupaj izgubila že 10 centimetrov , največ pa je po lastni oceni izgubila v pasu. Njene uspehe tako z velikim veseljem spremlja tudi njena soseda in dobra prijateljica: "Z Mirjam že od oktobra 2012 skrbiva, da vsak dan ena od naju skuha kosilo za naslednji dan. Odkar se je pridružila projektu hujšanja, je nad izboljšanjem počutja in videza tako navdušena, da pravzaprav z njo hujšam tudi jaz. Najin večerni čvek je sedaj ob čaju in ne več ob kozarcu vina in prigrizkih, njena kuha pa je še bolj zdrava - poskrbi za dopoldansko in popoldansko malico, hitro 'pa jih tudi slišim', če sama ne pripravim kosila 'po pravilih'. Mirjam je neverjetna - že tako polna energije in nasmejana, sedaj pa še bolj sijoča - ja, aktivnost se ji že lepo pozna, in to ni le moje pristransko mnenje, temveč to opazijo že mnogi. Vem, da bo vztrajala in dosegla želen cilj, jaz pa jo bom nato z veseljem spremljala pri šopingu in prenovi omare."

Tudi Barbara Tomažič, ki obiskuje Linea Snello v Mariboru, pridno izgublja kilograme. Še posebej všeč pa ji je, da se maščoba topi s takšno hitrostjo, da se odvečna koža skorajda ne nabira. Thermoslim in Bodywarm sta zelo všeč tudi njeni mlajši sestri Renati, ki jo pri hujšanju vseskozi spodbuja in podpira. "Moram jo pohvaliti, da se zelo trudi in vztraja. Precej je spremenila način prehranjevanja, kar me je zelo presenetilo – tako hitre spremembe res nisem pričakovala. In tudi, ko sama sedim poleg nje s čokolado v roki, se Barbara uspešno upre sladki omami. Vidi se, da se trudi in da želi, da bi bil končni rezultat čim boljši."

Takole je svojo mamico Sabino, ki pridno trenira na kolesu, narisala 5-letna KimTakole je svojo mamico Sabino, ki pridno trenira na kolesu, narisala 5-letna Kim Sabini Butolen, ki hujša v fitnesu Sokol Laguna, so medtem domači pripravili prav posebno presenečenje. Mož, prijateljici in 5-letna hčerkica so ji svoja opažanja in podporo izrazili kar na posebnih listkih. "Ko sem vse to prebrala, me je res spravilo v dobro voljo – da dejansko opazijo vse te spremembe na meni – celo kakšne stvari, ki jih sama nisem opazila. Recimo, da sem postala hiperaktivna. Najbolj pa me je ganila risbica moje hčerke, ki je narisala mene, kako vozim kolo z nasmeškom, pozitivnostjo in veseljem. To, da me podpira moj otrok, mi je vlilo še več energije in veselja."

Na zelo močno podporo je doma naletel tudi Sandi Lorbek, ki je v fitnesu Sokol doslej izgubil 3 kilograme. Njegova draga pravi: "Je bolj poln energije, bolje spi in se dobro počuti. Pri kuhanju se prilagajam partnerju in ga zelo podpiram. Skupaj se veseliva, kadar stopi na tehtnico. Zelo sem zadovoljna, da tako uživa, pa čeprav je sedaj manj doma in imam več dela z najino malo dojenčico. Lepo je, da dela nekaj zase in za svoje zdravje."

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!