MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Katarina je izbrala svojo sanjsko kuhinjo GA!

Naša nagrajenka Katarina Božič je že naslednji dan z družino odšla v poslovalnico GA+kuhinje in skupaj so izbrali svojo novo kuhinjo. "Še vedno mislim, da sanjam, kar ne moram verjeti, da se to dogaja. Izbrana kuhinja mi je zelo lepa, točno takšne barve, kot sem si želela in tudi videti je zelo funkcionalna. Resnično komaj čakam, da jo začnemo uporabljati!"

Pri Katarini doma je za kuhanje večinoma zadolžen partner Damir, saj zelo rad poprime za kuhalnico in se dobro znajde za štedilnikom. "Moram poudariti, da tudi jaz rada kuham, ampak Damir pravi, da mu je kuha v veselje, zato mu vse skupaj rade volje prepustim," je v smehu razložila kdo bo glavni v novi kuhinji GA+kuhinji.

V GA+kuhinje so s svojim prilagodljivim, fleksibilnim in profesionalnim odnosom Katarini dali besedo, da bo nova kuhinja nared za uporabo kmalu po prvomajskih praznikih. Mlada družina se že veseli, da bo lahko skupaj skuhala nedeljsko kosilo ali pa prvim obiskom postregla s kavico. Naša ekipa pa se vam javi s svežimi fotografijami.

»V GA+kuhinje smo navdušeni, da je nagrado prejela mlada družinica iz Ljubljane. Verjamemo, da je kuhinja prišla v prave roke in bo dobro služila družini še dolgo časa. Mimogrede, izbrali so si zares izvrstno kuhinjo, v beli barvi in visokem sijaju, z veliko predali (ki so osvetljeni), vrtljivo kotno omarico, omaricami z dvižnimi vrati. Na željo nagrajenke smo naročili tudi nove delovne pulte, da bo kuhinja v novem domu zares »kot ukrojena.«

V GA+kuhinje so prepričani, da je kuhinja »duša« vsakega doma, in je zato še kako pomembno, da le-ta ustreza željam in potrebam uporabnikov. Če se strinjate z njimi in si hkrati želite nekaj svežine v vašem domu, vas vabijo, da jih obiščete v njihovih salonih - morda pa skupaj poiščete idealno kuhinjo za vas.

Zakaj? Ker si jo zaslužite.

»In ne pozabite, želimo vas spodbuditi, da nam skupaj z nami pomagate pisati to pozitivno zgodbo, v kateri odkupujemo stare kuhinje in jih podarjamo naprej ljudem, ki so v finančni stiski. Končni rezultat je zadovoljstvo vseh - prejemnika podarjene kuhinje, kupca nove in na koncu tudi nas – saj vemo da smo še korak bližje našemu cilju. Pridružite se nam, skupaj bomo naredili korak v boljši jutri.«

GA+kuhinje - štejejo dejanja

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!