MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SREČNA DOBITNICA povsem nove KUHINJE GA v vrednosti do 8.000€ je ...

KATARINA BOŽIČ iz Ljubljane!

ČESTITKE!

Hvala vsem za izjemen odziv, prijavilo se vas je natanko 2.869 in naš generalni pokrovitelj GA+kuhinje bi vsakemu podelili novo kuhinjo, če bi imel to možnost. :) Tokrat je sreča doletela mlado družino, katera je staro kuhinjo podedovala od staršev. "Ob prejemu nagrade sem presrečna in enostavno ne moram verjeti, da se mi to res dogaja! Nisem si mislila, da mi bo uspelo zadeti kuhinjo, ostajam brez besed, " so bile prve besede srečne nagrajenke Katarine Božič.

Tokratna nagrada NOVA KUHINJA v vrednosti do 8.000€ je res sanjska, saj bo GA+kuhinje pri mladi družini poskrbel tudi za demontažo in odvoz stare kuhinje ter montaže nove. "Zelo se veselim nove kuhinje, trenutna šteje že več kot 30 let in je v resnično slabem stanju. To kuhinjo sta kupila starša, ko sta zidala hišo, pred 4 leti pa smo jo podedovali mi. Komaj čakam, da se vse skupaj prične. :)"

Seveda pa nismo pozabili niti na praktične NAGRADE!

Ročni sesalec, ki ga podarja GA+kuhinje, prejmejo:

  • Boštjan Špilak iz Murske Sobote
  • Martina Tomšič iz Ljubljane
  • Marko Ajdič iz Novega mesta
  • Danjela Hrvatin iz Kopra
  • Julija Oberč iz Novega mesta

ČESTITKE vsem nagrajencem!

Vi pa nas SPREMLJAJTE ŠE NAPREJ, saj bo KATARINA do naslednjega tedna že izbrala NOVO kuhinjo, za vas pa imamo še nekaj praktičnih NAGRAD!

GA+kuhinje - zakaj SMO SE ODLOČILI, da vsakemu - ki seveda želi, ODKUPIMO staro kuhinjo?

Preprosto – ker je to najboljša rešitev. Za vse.

Gre za koncept, pri katerem profitiramo prav vsi. Vsak, ki pri nas kupuje novo kuhinjo, ima možnost, da nam, v zameno za odkup, preda svojo staro kuhinjo (mi poskrbimo za demontažo, odvoz in skladiščenje). Vrednost odkupa se odšteje od kupnine nove, staro kuhinjo - če je seveda dovolj ohranjena, pa potem mi preko RKS podarimo nekomu, ki je v stiski. Zadovljni smo vsi. Prejemnik podarjene kuhinje, kupec nove in na koncu tudi mi – saj vemo da smo še korak bližje našemu cilju.

Kaj sploh je naš cilj?

Največ nam pomeni, da so ljudje, ki nas obiščejo, zadovoljni z nami, našo storitvijo, ponujenimi rešitvami in produkti. Želimo biti podjetje, ki s svojimi dejanji kaže visoko mero družbene odgovornosti in aktivno sodeluje pri ustvarjanju boljših življenjskih pogojev v družbi.

Pri nas res želimo, da naše stranke občutijo, da nismo samo še nekdo, ki ponuja svoje izdelke trgu. Naše strokovne, kreativne in inovativne rešitve bodo zadovoljile še tako visoke zahteve vsakega posameznika. Poleg odkupa, izjemnih popustov in celovite palete storitev, ki jih nudimo, smo sedaj uspešno začeli izvajati tudi izrise kuhinj na domu. Naš svetovalec pride na dom, si ogleda prostor in naredi izris, popolnoma prilagojen željam stranke in prostoru samemu.

Želimo vas spodbuditi, da nam skupaj z nami pomagate pisati to pozitivno zgodbo, samo s skupnimi močmi bomo lahko naredili še več!

Pridružite se nam, skupaj bomo naredili korak v boljši jutri.

GA+kuhinje - štejejo dejanja

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!