MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ZADENI 2 vstopnici za Gardaland + SeaLife!

SODELUJ in ZADENI 2 vstopnici za adrenalinsko, nepozabno, odštekano doživetje v Gardalandu!

Pošlji sms GARDA2 na 3090!

Odgovori na 3 enostavna vprašanja, bodi najhitrejši in VSAK DAN bomo podarili 2 VSTOPNICI za Gardaland + SeaLife - BREZ ŽREBA!

Ne verjamete v svojo srečo, a vseeno želite obiskati Gardaland? Tudi to je mogoče - privoščite si posebno ponudbo z najugodnejšo ceno vstopnice za adrenalinski park! Preverite ponudbo TUKAJ!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

GARDA2GARDA2

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: GARDA2 STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Znani so že prvi SREČNI NAGRAJENCI!

DATUM NAGRAJENCI IZJAVA
14.4.2016 MATEJ HARI "Hvala PRIVOŠČITE.SI, da si lahko z vašim portalom zares privoščim užitek :)"
15.4.2016 DEAN CERAR "Hvala vam za tako prelepo nagrado, ker danes tezko kaj dobis zastonj. Polepsali ste mi prvomajske praznike."
16.4.2016 ANJA KOLŠEK "S telefonskim klicem ste me zelo presenetili in razveselili, saj resnicno nisem pričakovala, da bom najhitrejša med vsemi udeleženci. Obiska Gardalanda in SeaLifa se s hčerkico že veseliva!."
17.4.2016 ANJA ČERNE "S kartama ste celi družini naredili veliko veselje. najbolj navdušena je hčerkica, ki me sedaj kar naprej sprašuje, kdaj bomo šli. Kakšno veselje in dogodivščina bo šele, ko bomo bili v Gardalandu. Res hvala!"
18.4.2016 SIMONA KOVAČ "Hvala ekipi Privoščite.si za nagradno igro Gardaland. Veselim se ponovnega obiska zabaviščnega parka, kjer se lahko naužijem pravega adrenalina."
19.4.2016 KATJA LIKAR "Zelo sem vesela za nagrado, ki jo bom z velikim veseljem izkoristila! Zahvaljujem se vam in pošiljam soncen pozdrav iz Pirana. :)"
20.4.2016 MATEJA TOMIN VUČKOVIĆ "Nagradne igre so del življenja okrog nas, nagrade pa bolj redko. Tako da sem toliko bolj vesela, da sem v tej nagradni igri jaz deležna nagrade. Verjamem, da bomo uživali in izkoristili kakšen lep vikend ter vsem ostalim delali skomine :-). Hvala!"

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!