MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

KLIKNI, če ti ni vseeno za tvoj naslednji KORAK - Geox podarja 15 €!

Gotovo ste že zasledili slogan GEOX DIHA.

Pa veste zakaj ga pri GEOX-u tako samozavestno uporabljajo?

Zato, ker je GEOX pionir na področju tehnoloških rešitev. Njihov patent revolucionarne vodoodporne membrane, preprečuje potenje vaših nog in dostop vode v čevelj. Skrbno izbrani materiali pa ob tem izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Čevlji z gumijastim podplatom so zelo razširjeni in se iz leta v leto izboljšujejo, vendar v njih stopalo ne diha. GEOX je našel rešitev, kako lahko tovrstni čevlji dihajo, hkrati pa ostanejo nepremočljivi. To je preprost, a uspešen sistem, ki je potrjen tudi z mednarodnim patentom.

Tudi pri čevljih z usnjenim podplatom Geox uvaja svojo tehnologijo. Usnje ima sicer porozno strukturo, kar mu običajno daje prednost pred ostalimi vrstami podplatov, saj v njih stopala še posebej dihajo. Je pa poroznost lahko tudi pomanjkljivost, ker je običajno tako, da absorbira vodo in vlago. Ker je Geox pionir na področju tehnoloških rešitev, s svojim patentom dodaja naravnemu "dihanju" usnja tudi vodotesno funkcijo, kar korist usnjenih podplatov dodatno poveča.

Potem, ko je Geox uspešno rešil problem zračnosti pri čevljih, je razvil tudi ekskluzivno linijo oblačil, ki zagotavlja največjo zračnost, maksimalno uravnavanje telesne temperature in nenazadnje maksimalno udobje.

Gotovo ste zasledili, da se Geox pogostokrat omenja tudi, ko je govora o otrokih. Ko malček shodi in zakoraka v zunanji svet na trda tla, vsekakor potrebuje več zaščite za svoja stopala. Zato naj bodo njegovi prvi samostojni koraki s čevlji Geox čim bolj udobni. Največji odstotek deformacij stopala, ki mučijo odrasle in pogosto na koncu zahtevajo operativno zdravljenje, je posledica nepravilne obutve že v otroštvu. Zato nikar ne razmišljajmo in otrokom od prvih korakov naprej, zagotovimo mehko in prostorno obutev.

NE SPREGLEJTE posebnega darila v vrednosti 15 € in si izberite svoje najljubše čevlje v trgovini GEOX!

NATISNITE popust TUKAJ.

Prodajna mesta:
GEOX Šiška | Mercator center Ljubljana
GEOX Citypark | Citypark, Ljubljana
GEOX Šubičeva | Ljubljana center
GEOX Celje | Citycenter, Celje
GEOX Maribor | Europark, Maribor
GEOX Murska Sobota | Maximus, Murska Sobota
GEOX Novo mesto | Qlandia, Novo mesto
GEOX Nova Gorica | Qlandia, Nova Gorica

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!