MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vsega lepega je enkrat konec - stilska preobrazba z Black'n'Easy

Res je, vse lepo se enkrat konča in s tem tudi naša STILSKA PREOBRAZBA, ki jo letos podarja Barcaffè Black'n'Easy!

Odziv je bil zopet neverjeten - 2.672 prijavljenih in 2 srečna izbranca, NATAŠA in ALESH.

"Stilska preobrazba je bila nepozabna dogodivščina, ki se verjetno zgodi le enkrat v življenju. Razvajanje skozi celoten dan je bilo enkratno in kraljevsko, saj je okrog tebe ogromno ljudi, ki ti pomagajo in svetujejo. Poleg vsega te pa še uredijo od glave do peta. Sanjsko in neponovljivo!" je vtise strnil naš letošnji moški predstavnik Alesh.

Letošnji sponzorji seveda niso pozabili niti na lepe nagrade. Deha (200 €), Scotch & Soda (200 €), Geox (200 €) in Barcaffè Black'n'Easy z bogato košaro njihovih izdelkov.

Odlična noviteta Black'n'Easy nam je vseskozi sledila in s svojim pravim "turškim" okusom poskrbela, da smo se počutili kot doma. :) Kavica na vsakem koraku, ob vsaki priložnosti in kar je najpomembnejše, s hitro pripravo, ki je enostavna kot 1, 2, 3: vsebino vrečke smo stresli v skodelico, prelili s 150 ml vroče vode in premešali. Naša turška kava Black'n'Easy je bila pripravljena in z užitkom smo jo popili, kjerkoli smo želeli!

Nataša ni mogla skriti svojega zadovoljnega obraza: "To je bila moja prva prijava na kakršnokoli nagradno igro in resnično sem bila vesela, da ste me izbrali. Hvala sponzorjem in ekipi Privoščite.si, krasni ste in tako bodite tudi še naprej."

Za še lepši konec je poskrbel Kaval group, ki je povsem razvajal naše brbončice.

HVALA VSEM, ki ste nas spremljali!

Kaval group, kjer vse postane presežek ... v vsem ... za vse!

Razvajajo vas na kar 17 lokacijah pa naj bo kulinarično doživetje, gurmanska sladica, dišeča kava ali zabava z biljardom.

Gostilna Jezero, umeščena ob rob naravnega ljubkega jezerca, v objemu Barja in obrobnih zelenih gričev, ki kar vabijo na sprehod v prvinsko naravo. Zapeljite se na gurmansko avanturo v prijetnem domačem ambientu, le nekaj kilometrov od središča Ljubljane.

Pivnica in restavracija s konceptom - Paviljon. Nahaja se na Gospodarskem razstavišču v znanem in priljubljenem »jurčku« ob fontani s plešočima Urško in povodnim možem. Prostor, ki se spogleduje z Ljubljano in mimoidočimi Ljubljančani je kavarniškega in lounge bar značaja. Odlične pice, tipične pivske jedi, jedi po naročilu, velika izbira domačih in tujih piv ter kvalitetinih buteljčnih vin, slastne slaščice in še veliko več.

Privoščite si kulinarično razvajanje priznanih Kavalovih Chefov s prepoznavno Kaval Groupovo kvaliteto.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!