MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

GEOX diha in nikoli ne razočara - Nataša in Alesh sta blestela v končni podobi :)

Zaključek z GEOXOM, ki je povsem navdušil Natašo in Alesha!

"Ko enkrat kupiš Geox, je vse ostalo kompromis", je bila Nataša očarana nad novo kolekcijo priznane italijanske znamke. Iz trgovine nikakor ni mogla oditi brez športno-elegantnih supergic v temno modri barvi. "Resnično sem uživala v trgovini Geox. Izbira je ogromna in dejansko mi je skoraj vse pisano na kožo. Doma imam že veliko njihov modelov, tako da vem tudi, o kakšni kvaliteti je govora."


Aleshu je v oči najbolj padla Nebula. Moderni športni čevlji najnovejše Geox tehnologije, ki ne smejo manjkati v tvoji garderobi.

"Nebula je res nekaj, kar ti pade v oči in dejansko jih lahko obuješ na katerikoli stil. Predvsem so pa zračni in udobni. Vidim, da me modra barva že čaka. :)"

In res je NEBULA nekaj, kar lahko nosiš vsak dan in vsepovsod! Izberi užitek, udobje in stil vedno in povsod.

Nebula je bila ustvarjena, za hoditi po vsem svetu. Kot oblaki, Nebula ne pozna ne letnih časov in ne meja, nosiš jo lahko prav vsak dan kamorkoli greš. Nebula predstavlja tehnologijo, ki zagotavlja lahkost in zračnost, ter omogoča regulacijo telesne temperature. V njej se boste počutili kot bi hodili po oblaku.

Nebula je evolucija tradicionalnega koncepta zračnosti. Sestavlja jo inovativna tehnologija, ki zagotavlja izjemno zračnost za celotno stopalo, v vseh razmerah. Nebula je zračna v treh dimenzijah.

BARCAFFÈ Black'n'Easy: KAVA NOVE GENERACIJE!

Eden izmed najpomembnejši trendov v prehrambni industriji je »praktičnost«. Potrošniki stremimo k izdelkom, ki hitro in učinkovito zadovoljijo naše potrebe in tako olajšajo naš vsakdan. Naša jutra postajajo vse bolj dinamična in pogosto nimamo časa za pripravo prve jutranje kave. Marsikdo od nas si je že zagotovo zaželel, da bi lahko turško kavo pripravil v eni minuti, brez čakanja, da voda zavre in brez uporabe džezve.

Te želje so sedaj postale resničnost! Odkrijte kavo nove generacije: Barcaffè Black'n'Easy!

Barcaffè Black'n'Easy je prava turška kava, ki se lahko pohvali s hitrim načinom priprave, sicer značilnim za instant kavne napitke. Priprava je enostavna kot 1, 2, 3: vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete s 150ml vroče vode in premešate.
Vaša najljubša turška kava je pripravljena! Ne verjamete? Spoznajte kavo nove generacije Barcaffè Black'n'Easy in tudi sami postanite del nove generacije.

Barcaffè. Za lepši dan.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!