MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Pomlad je končno tu! Privoščite si lahkotna oblačila DEHA in spijte Black'n'Easy na soooončku :)

Nataša v trgovini DEHA s spomladansko/poletno kolekcijo!

Blagovna znamka DEHA zajema pestro kolekcijo oblačil in dodatkov za aerobiko, fitness, ples, jogo in prosti čas. Nataša zase pravi, da je bolj športen tip ženske, zato je v trgovini Deha odkrila veliko kosov oblačil primernih za svoj stil.

"Deha je drugačna, barvita, želi poudariti ženstvenost in je predvsem modna. Z določenimi kosi bi zelo popestrila mojo obstoječo garderobo, saj v celotni preobleki postanem popolnoma druga oseba. Sama sem namreč bolj navajena jeans klasike. :)" Pri Dehi ima vsak kos drugačno zgodbo, ki jo ženska lahko enostavno, a zelo učinkovito vplete v svoj unikaten videz.

Natašo je pri Dehi navdušila visoka kakovost, vsa oblačila so namreč sestavljena iz naravnega bombaža, svile in posebnega materiala, imenovanega meryl microfibra. Vse to se občuti že na otip. :)

"Verjetno ne bom mogla oditi domov brez svetlo modre prešite bundice, saj sem se vanjo zaljubila na prvi pogled. :) Tudi pajkice z različnimi barvami in vzorci, so čisto nekaj posebnega. Iz trgovine Deha greš težko praznih rok."

Naslednjo sredo pa nas čaka zadnji del v trgovini GEOX, kjer bosta Nataša in Alesh pozirala v končni preobleki.

Vas že mika spomladanski oddih? Odlično, pa ne pozabite na Barcaffè Black'n'Easy - pravo kavo za potovanja!

Barcaffè Black'n'Easy je prava turška kava, ki se pripravi hitro in enostavno. Vsebino vrečice stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in vaša najljubša turška kava je pripravljena.

Kava Black'n'Easy ni priročna samo v domačem gospodinjstvu. Njena uporabnost se izkaže prav tam, kjer si do zdaj niste mogli pripraviti prave turške kave, na primer na potovanju. Ko boste naslednjič rezervirali potovanje na portalu Privoščite.si, ne pozabite s seboj vzeti tudi nekaj zavojčkov kave Black'n'Easy. Ne dovolite, da vam dopust pokvari slaba kava. Black'n'Easy vam bo pričaral doživetje prave turške kave kjerkoli in kadarkoli.

Pripravite si pravo turško kavo, kjerkoli in kadarkoli, s sladkorjem ali brez!

Black'n'Easy - kava nove generacije.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!