MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Kako je Nataša postala svetovna zvezda s stilom BARCAFFÈ Black'n'Easy?

No, pa se je začelo! :)

Z Natašo in Aleshem smo v jutranjih urah prestopili vrata salona medinmleko in takoj začutili pozitivno energijo s pravo mero gostoljubnosti. Že stari slovenski rek pravi, da se po jutru dan pozna, zato nismo pozabili niti na kavo Black'n'Easy, katera nas je očarala s svojim svežim vonjem in odličnim okusom.

"Nimaš občutka, da je to dejansko kava, ki je pakirana v vrečkici in si jo lahko pripraviš na tako enostaven način. Poleg tega ima zraven še okus prave turške kave " je noviteto na slovenskem tržišču opisala Nataša.

Vodja salona medinmleko v Ljubljani, simpatična primorka Sandra, je v svoje roke vzela Natašo.

30-letna Dolenjka večjih sprememb glede frizure v svojem življenju še ni naredila, zato je bil pravi čas, da se akcija prične. :) Naravna rjava barva je dobila lep odtenek pramen v balayage tehniki, katero se poslužuje veliko svetovnih zvezd. Na koncu niso manjkali niti večno moderni kodri in zadovoljna Nataša je sliko s svojo novo podobo že veselo pošiljala svojim domačim. "Trenutni občutki so zelo dobri in kljub začetnemu strahu pred izzivom, sem zadovoljna s spremembo in Sandra je res prava strokovnjakinja. Priporočila bi jo vsakomur, ki si želi spremembe."

Alesh Maatko nam je zaupal, da si želi preizkusiti nekaj novega in drznega. Nekaj, za kar se sam verjetno ne bi nikoli odločil. Napočil je čas za spremembo! :)

Frizerka Mateja ga je pobarvala v dveh različnih odtenkih in mu naredila frizuro v ameriškem stilu. Naš moški predstavnik presenečenja nad svojo novo podobo ni skrival: "Nekaj trenutkov je bilo malce čudno, saj se je sprememba zgodila v hipu. Sedaj pa je vse super, kratko, modno in prijetno."

Vas zanima kaj sledi prihodnjo sredo?

SCOTCH&SODA, Alesh Maatko in prava urbana moda naravnost iz nizozemskih ulic. Spremljajte nas! :)

Med čakanjem na novi podobi Nataše in Alesha sta v salon medinmleko vstopili dve stranki, ki sta bili takoj postreženi s kavico Black'n'Easy. Enostavno, hitro in preprosto. So tudi vas med branjem presenetili obiski in nimate dovolj velikega kuhalnika kave za številčno druščino? Brez skrbi! Vse, kar potrebujete, je vroča voda in nekaj zavitkov kave Black'n'Easy. V vsako skodelico stresete vsebino vrečice Black'n'Easy in dolijete 150 ml vroče vode.

Prava turška kava za številčno in razigrano druščino je pripravljena! Sledila nam je tudi pri frizerju, saj si kavo Black'n'Easy lahko zaželiš kjerkoli in kadarkoli. "Kavica se je zelo prilegla, saj recimo ko čakaš da »prime« barva, je kratkočasenje s prebiranjem rumenega časopisja in pitje kavice zadetek v polno" je dejal moški preobraženec Alesh Maatko.

Pripravite si kavo v stilu: hitro in preprosto. Black'n'Easy, kava nove generacije.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!