MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Nataša in Alesh sta nagrajenca STILSKE PREOBRAZBE BARCAFFÈ Black'n'Easy!

Na STILSKO PREOBRAZBO z generalnim pokroviteljem BARCAFFÈ Black'n'Easy se vas je prijavilo natanko 2.672 uporabnikov.

Skupaj z našimi pokrovitelji smo izbrali 29-letno NATAŠO GOLF in 42-letnega ALESHA MAATKA.

Naj še enkrat ponovimo, kaj ju čaka - za Natašina oblačila bo poskrbela DEHA, za Alesheva pa Scotch&Soda. Seveda nismo pozabili niti na obutev, za oba bo poskrbel GEOX. Medinmleko bo uredil pričesko in makeup, za čudovite fotografije pa je zadolžen Piqant photography.

"Če bi bil prvi april, bi bil prepričan, da je to ena huda potegavščina", so bile prve besede našega izbranca Alesha Maatka. "V bistvu najprej nisem najbolj vedel kaj se točno dogaja, nato pa sem začutil velik nasmeh v očeh. Strahu ni, saj imam rad izzive! Sicer pa zakaj bi se bal, če se bom prepustil mojstrom in strokovnjakom? :)"

Nataša Golf že komaj čaka, da se stilska preobrazba prične. "Pričakujem, da bom dobila novo podobo, malce krajše lase, s kakšno živahno barvo ali prameni. Drugače izkušenj s profesionalnimi frizerji, stilisti ter vizažisti nimam, tako da bo ta izkušnja popolnoma nova zame ter se je že izredno veselim."

KAJ SLEDI naslednjo sredo?

Mi hitimo novim dogodivščinam naproti. Vas zanima kam? Naslednjo sredo sem vam javimo s svežimi fotografijami iz frizerskega salona, kjer delajo prave male čarovnije. Da, prav ste ugotovili. To je salon medinmleko. :) Spremljajte nas!

Nataša in Alesh sta nam zaupala, da sta prava ljubitelja dobre turške kave. V en glas sta nam zatrdila, da se brez jutranje kave dan pri njima sploh ne more normalno začeti.

So tudi vaša jutra dinamična, tako da pogosto nimate časa za pripravo svoje najljubše kave?

Potem je kava nove generacije Barcaffè Black'n'Easy namenjena prav vam. Zakaj bi kavo kuhali v džezvi in čakali, da zavre, ko pa imate lahko okusno turško kavo pripravljeno v eni sami minuti in brez uporabe kuhalnika!

Black'n'Easy je prava turška kava, ki ceni vaš čas, saj se pripravi hitro in preprosto: vsebino vrečice stresete v skodelico, prelijete s 150 ml vroče vode in premešate.

Barcaffè Black'n'easy, kava nove generacije!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!