MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Dober računovodski servis je zelo pomemben. Izberite PROEVENT!

RAČUNOVODSKI SERVIS PROEVENT – ZAKAJ MI?

Kako resnično pomemben je računovodski servis v podjetju, verjetno veste. Kot vsaka uspešna in sodobna organizacija si zagotovo postavljate visoke cilje. Področje računovodstva, finančnega in davčnega svetovanja zagotovo sodi med najpomembnejše elemente uspešnega in učinkovitega poslovanja. Zato vam danes predstavljamo Računovodski servis Proevent.

Ali veste, koliko je maksimalna višina donacij za podjetja na leto?

Davčna olajšava za donacije se lahko uveljavlja za znesek izplačil v denarju in v naravi v humanitarne, invalidske, socialnovarstvene, dobrodelne, znanstvene in druge posebne ustanove, ki so ustanovljeni za opravljanje navedenih dejavnosti IN če gre za izplačila rezidentom Slovenije. Olajšavo je mogoče uveljaviti do višine 0,3 odstotka obdavčenega prihodka zavezanca v davčnem obdobju. Poleg tega dodatna 0,2% lahko podjetja....vas zanima? Pokličite: 01/300 32 10 ali pišite: racunovodstvo@proevent.si.

Kaj pomeni če ima s.p. normirane stroške?

Za ugotavljanje davčne osnove z upoštevanjem normiranih odhodkov se lahko odločijo zavezanci, katerih prihodki iz dejavnosti v davčnem letu pred ugotavljanjem davčne osnove z upoštevanjem normiranih odhodkov ne presegajo 50.000€ ali, pod določenimi pogoji, 100.000 €. Davčna stopnja je 17%. Ker se upoštevajo normirani odhodki, ni možnosti upoštevanja davčnih olajšav. Vas zanima več?
Pokličite: 01/300 32 10 ali pišite: racunovodstvo@proevent.si.

Ali ima vaš izvajalec zavarovano poklicno odgovornost?
Ali veste, kje in kako se hrani arhivska dokumentacija podjetja?
Ali imate s svojim izvajalcem sklenjeno pogodbo?
Ali vaš servis res vse zna, se lahko nanj zanesete kot na vašo podaljšano roko v podjetju?
Ali dobim kot vaša stranka osebnega skrbnika?
Ali ste se pozanimali, da vam vodenje poslovnih knjig ne izvaja »one man band«?

Če ste na katerokoli zgornje vprašanje odgovorili z: NE VEM ali NE, potem nas obvezno pokličite, v računovodskem servisu Proevent poskrbimo za celotno vaše podjetje CELOSTNO!
Zahtevajte neobvezujočo ponudbo tukaj.

Vas še nismo prepričali?
ZAKLJUČNA BILANCA VKLJUČENA V CENO. OPTIMIZACIJA STORITEV. KAKOVOST. STORITEV NA DOMU. INFORMACIJSKA PODPORA. OPTIMIZACIJA ČASA IN PROSTORA. DOSTOPNOST SERVISA.

Menjava računovodstva ni bila nikoli lažja. Celoten postopek prenosa namreč uredimo mi, vi pa ste lahko brez skrbi!

BREZ SKRITIH STROŠKOV, NIZKI MESEČNI PAVŠALI, SPROTNO MESEČNO SPREMLJANJE VAŠEGA POSLOVANJA, STROKOVNO USPOSOBLJEN KADER.

Zahtevajte neobvezujočo ugodno ponudbo takoj: racunovodstvo@proevent.si oziroma osebno: 01/300 32 10.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!