MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ZADENI kar 2 vstopnici za Gardaland + SeaLife!

SODELUJ in ZADENI 2 vstopnici za adrenalinsko, nepozabno, odštekano doživetje v Gardalandu!

Pošlji sms GARDA2 na 3090!

Odgovori na 3 enostavna vprašanja, bodi najhitrejši in VSAK DAN bomo podarili 2 VSTOPNICI za Gardaland + SeaLife - BREZ ŽREBA!

Ne verjamete v svojo srečo, a vseeno želite obiskati Gardaland? Tudi to je mogoče - privoščite si posebno ponudbo z najugodnejšo ceno vstopnice za adrenalinski park! Preverite ponudbo TUKAJ!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

SMS kviz GARDA 2SMS kviz GARDA 2

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: GARDA2 STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Znani so že prvi SREČNI NAGRAJENCI!

DATUM NAGRAJENCI IZJAVA
14.3.2016 IVANA BOŽIĆ "Izredno sem vesela, da sem bila izžrebana, saj sem imela veliko željo obiskati Gardaland."
15.3.2016 MONIKA TAVČAR "Zahvaljujem se vam za tole nagrado hitrih prstov, zelo sem vesela, da sem ena izmed hitrih, ki tako dobro poznajo Gardaland :) Z mojo hčerko bova uživali tako cel dan! Hvala."
16.3.2016 MARTINA SALKIC "Zahvaljujem se vam za nagrado. S sabo bom uzela hčerko, ki že komaj čaka."
17.3.2016 TAMARA KLEMEN "Iskreno se vam zahvaljujem in sem vesela, da sem prejela 2 vstopnici za zabaviščni park, kjer bova s fantom zelo uživala."
18.3.2016 KLEMENTINA KLEMEN "Komaj čakam in se močno veselim obiska Gardalanda. Najlepša hvala."
19.3.2016 /
20.3.2016 KATARINA ŽEBULA "Iskreno in iz srca se vam zahvaljujem. S sinom imava sicer skupaj v sedmem mesecu rojstni dan, tako da nama boste dali prečudovito darilo in naju zelo osrečili. Hvala vam."
21.3.2016 ANJA KOLŠEK "S telefonskim klicem ste me zelo presenetili in razveselili, saj resnično nisem pričakovala, da bom najhitrejša med vsemi udeleženci. Obiska Gardalanda in SeaLifa se s hčerkico že veseliva!"
22.3.2016 ANJA KEPIC "Z nagrado sem zelo zadovoljna, s fantom sva si zelo želela iti v Gardaland in sedaj ste nama vi in vaša nagradna igra to omogočili!"
23.3.2016 LAURA GOLOB "Presrečna sem za prejeto nagrado, saj se v mesecu maju z družino odpravljamo na izlet v Italijo in bomo obiskali tudi adrenalinski park Gardaland in Sea life. Hvala še enkrat."

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!