MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Adijo starost, dobro jutro mladost! Predstavljamo Resveratrol - ČUDEŽNO MOLEKULO PRIHODNOSTI!

Večna mladost? Realnost ali zgolj upanje?

Resveratrol - molekula prihodnosti oz. čudežni antioksidant, kot mu pravijo številni strokovnjaki celega sveta. Številni pozitivni učinki na naše celice pa pomenijo njegov glavni adut za zdravje. Nekateri menijo, da ga bomo kmalu jemali tako pogosto kot Vitamin C. Zagotovo pa upočasni staranje naših celic.

Prebije celo beton

Glavni vir resveratrola je korenina japonskega dresnika. Je rastlina, ki se izjemno hitro širi ter jo je zavoljo resveratrola, ki jo brani pred zunanjimi škodljivimi dejavniki, skoraj nemogoče uničiti. V Veliki Britaniji so poskušali z različnimi škropivi, zalili so jo celo z betonom, a nič ji ni prišlo do živega. To neuničljivost pripisujejo ravno molekuli resveratrola. Enake učinke kot v rastlinah ima tudi na naše celice. V tradicionalni kitajski medicini ji pravijo vir mladosti. Še bolj kot kitajska medicina pa so prepričljive različne študije, ki so bile narejene.

Zavira staranje, preprečuje debelost in mnogo več

Strokovnjaki univerze v Harvardu pravijo, da bodo zaradi resveratrola 90 letniki kot 60 letniki, čili, zdravi in polno aktivni, brez številnih bolezni. Resveratrol preprečuje srčno žilne bolezni in zavira nastanek sladkorne bolezni. Prav tako znižuje holesterol in nam daje dodatno energijo. Na univerzi Perdue so prepričani da bo ključni dejavnik pri preprečevanju debelosti, saj z njegovo pomočjo kurimo odvečne maščobe v našem telesu.

Najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji

Zaradi vseh pozitivnih učinkov ni presenečenje, da je tudi v Sloveniji ravno Resveratrol Forte že 3 leta zapored najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo. Uporabniki so nad izdelkom navdušeni.

Karmen, 47 let, Izola:

»Številne prijateljice so začele jemati tablete Resveratrol forte in jih niso mogle prehvaliti. Sama sem zaradi velikih obremenitev v službi stalno pod stresom in v konstantnem pomanjkanju energije. Stres in neredna prehrana sta že močno načela moje zdravje. Odločitev za Resveratrol Forte ni bila težka in po 2 mesecih rednega jemanja mi ni žal. Manjše zdravstvene težave so izginile. Prijateljice pa že po videzu opazijo, da spet kipim od energije in mladosti.«

Dušan, 55 let, Izola:

»V zadnjem času sem veliko slišal o pozitivnih učinkih čistega resveratrola. Odločil sem se, da z jemanjem Resveratrola Forte poizkusim tudi sam. Kljub visokim pričakovanjem sem bil nad učinkom več kot presenečen. Učinkovine resveratrola sem dejansko občutil tudi sam. Počutim se veliko bolje. Nisem več utrujen in imam veliko energije. Znižal se mi je pritisk, ki sem ga imel povišanega. Sedaj ga že 3 mesece jemljem vsak dan in ni mi žal. Vsekakor ga priporočam vsem kot preventivo in kurativo.«

Igor, 40 let, Škofije:

»Pozitivni učinki Resveratrola Forte in zadovoljni uporabniki so me prepričali, da sem z jemanjem poizkusil tudi sam. Sedaj ga jemljem že 4 mesece in se počutim bolje. Kljub temu, da se sicer ne počutim ravno starega, imam sedaj še veliko več energije. To opazijo tudi vsi okoli mene. Poleg tega pa opažam tudi druge pozitivne učinke Resveratrola Forte.«

Že imate svojega aduta za zdravje? Resveratrol Forte je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah, lahko pa ga naročite tudi na spletu.

Da to ni zgolj muha enodnevnica ali marketinški trend pričajo tudi slovenski strokovnjaki, ki so nad učinki resveratrola navdušeni. Kaj o njem menijo znanstvenik iz Fakultete za kemijo in kaj menijo o njem na Fakulteti za farmacijo si oglejte v prispevku Vizite.

Resveratrol Forte je najboljši resveratrol na slovenskem trgu, saj poleg 200 mg čistega resveratrola (kar po priporočilu strokovnjakov zadostuje za dnevno dozo) vsebuje še 200 mg fitokompleksa z ostalimi fenolnimi spojinami, ki učinkovitost samega resveratrola v naših celicah še izboljša.

Ne odlašajte na jutri, kar lahko storite za svoje zdravje že danes.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!