MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Prazniki so mimo - Se je kdo od kandidatov pregrešil?

Za nami so velikonočni prazniki - to so zagotovo dnevi, ko nas vsepovsod obkrožajo najrazličnejše dobrote. In če si se ravno lotil intenzivnega hujšanja, kot naših 6 kandidatov, potem znajo biti prazniki precej naporna reč. In kako se je s skušnjavo spopadla izbrana šesterica? Se je kdo pregrešil?

Štajerka Barbara, ki hujša v centru Linea Snella v Mariboru, je že po treh obiskih izgubila kar 2 kilograma. In tudi zaradi takojšnjih rezultatov je bilo lažje zdržati čez praznike. "Tako ali tako se pridno držim vseh jedilnikov in nasvetov, za katere vseskozi skrbijo pri Linea Snelli, zato sem vso to obilico hrane zlahka prebolela. Že v štartu sem pač iz prehrane črtala hitro hrano, čokolado in ostale sladke stvari, obenem sem začela piti veliko več vode, tako da gre tu predvsem za celostno spremembo miselnosti. Potico sem pa res malo pogrešala. :)"

Mirjam: Punce v Linea Snelli so zelo prijazne in vedno na voljo za dodatne informacije o prehrani ali vadbi.Mirjam: Punce v Linea Snelli so zelo prijazne in vedno na voljo za dodatne informacije o prehrani ali vadbi. Malce drugačno zgodbo pa nam je povedala Mirjam, ki maščobo topi v ljubljanskem centru Linea Snella. "Glede praznikov sploh ni bilo panike, saj smo imeli (kot ponavadi) velikonočni zajtrk in se ni bilo treba ničemur odrekati, tudi košček potice sem si privoščila, ker si tja do 14. ure lahko. Sta bila pa zato kosilo in večerja bolj lahka - solata, zelenjava in veliko vode. Pirh gre pa krasno v solato. :)"

Nupovi izbranki Ljubici pa so praznični dnevi pomenili kar precejšen izziv. Prvič jih je namreč preživela brez potice, šunke in pirhov, je pa zato podaljšani konec tedna izkoristila za šoping in kofetkanje s prijateljico. Odkar je na dieti z Nupom, ji ni treba prav nič kuhati, zato ima veliko več prostega časa. "Ja, zanimivo, kuhanja sploh ne pogrešam, počutim se odlično, tudi okusi Nupo šejkov in juhic mi zelo ugajajo. Morda sem se na začetku malo bala skupinske vadbe, ampak mi je takoj steklo in potem sem samo še pridno delala vse vaje, ki mi jih je naložil trener Gašper."

Sarah je s pomočjo Nupa našla nov življenjski zagonSarah je s pomočjo Nupa našla nov življenjski zagon Druga Nupovka Sarah pa je te dni preživela v postelji, saj je zbolela. Kljub temu pa je bil zanjo teden precej razburljiv. "6 dietnih obrokov na dan, 4 dietni šejki in 2 juhi. Čisto nov način prehranjevanja zame, saj sem prej pojedla samo nekje 3 obroke. Ker zjutraj vedno hitim in nimam časa jesti, mi je bilo najbolj všeč, da sem spila dietni šejk, ki me je dejansko nasitil za naslednji dve uri, ko sem spet imela obrok. Pri Nupo dietni prehrani mi je najbolj všeč, da je veliko različnih okusov ter različnih stvari za kombiniranje. Najbolj všeč mi je šejk z okusom kakava, na špargljevo juho pa se ne morem privaditi.

Nupo dietni obroki za izgubo teže, treningi, da si pridobim kondicijo in se učvrstim ter ura s psihologom, ki mi nudi psihično podporo, vse to me motivira in spodbuja. Tako lažje in z veseljem telovadim v skupini v okviru Nupo akademije. Moj cilj je, da se psihofizično sestavim. Torej, da spet najdem tisto rdečo nit, ki mi je bila pred stresno situacijo samoumevna. Ampak se mi je s pridobivanjem teže in negativnim razmišljanjem vztrajno oddaljevala. In sedaj grem, odločena, da izgubim 12 kilogramov in pridobim na samozavesti, korak za korakom, prek trnja do zvezd! (per aspera ad astra)."

Sabina si življenja brez tovrstnih naprav ne predstavlja večSabina si življenja brez tovrstnih naprav ne predstavlja več Nekaj zdravstvenih težav je v preteklih dneh imela tudi Vrhničanka Sabina, ki pod budnim očesom osebnega trenerja Matjaža vadi v fitnesu Sokol Laguna. Kljub bolezni pa ni mogla brez treninga, saj je, kot pravi sama, postala dobesedno zasvojena s športom. "Sploh si ne predstavljam več dneva brez treninga - če nisem v Sokolu, pa doma kot nora gonim kolo. Saj me opozarjajo, da naj ne pretiravam, če pa se tako dobro počutim. Še nikoli nisem tako prekipevala od energije. :) No, sem imela zdaj tudi manjšo krizo zaradi praznikov in teh pojedin, hvala bogu jih je konec, ampak sem premagala skušnjavo z Matjaževim nasvetom - če mi slučajno "pade cuker", naj grem početi nekaj, kar me veseli. In sem, namesto v hladilnik, šla en krog okoli hiše ali pa igrat igrice na računalnik. :)"

Tudi njen "sotrpin" Sandi še naprej pridno trenira v Sokolu, izgubil je 2 kilograma in vidno pridobil na moči. Minuli prazniki pa so tudi zanj predstavljali manjši izziv. "Letos sem bil bolj vzdržen pri hrani, tudi najbližji so me pri tem spodbujali. Malo pa so me tudi hecali, ko so se basali s hrano, vendar me ni kaj preveč ganilo. Vseeno sem se dobro najedel, kljub večji količini zelenjave.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!