MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Spoznajte največje odkritje v medicini po penicilinu!

Spoznajte največje odkritje v medicini po penicilinu!

Resveratrol - molekula prihodnosti oz. čudežni antioksidant, kot mu pravijo številni strokovnjaki celega sveta. Kmalu ga bomo jemali tako pogosto kot Vitamin C. Ne verjamete? Preverite!

Večna mladost in konec številnih bolezni – je to sploh mogoče? DANES JE!

Kaj o RESVERATROLU menijo znanstvenik iz Fakultete za kemijo in kaj menijo o njem na Fakulteti za farmacijo? Preverite tukaj.

Prebije celo beton?!

Glavni vir resveratrola je korenina japonskega dresnika, ki se izjemno hitro širi ter jo je skoraj nemogoče uničiti. V Veliki Britaniji so poskušali z različnimi škropivi, zalili so jo celo z betonom, a nič ji ni prišlo do živega. To neuničljivost pripisujejo ravno molekuli resveratrola. Enake učinke kot v rastlinah pa jih ima tudi na naše celice. V tradicionalni kitajski medicini ji pravijo vir mladosti.

PRIVOŠČITE SI ZDRAVJE, VITALNOST IN MLADOST – KUPITE RESVERATROL FORTE TUKAJ!

Zavira staranje, preprečuje debelost in mnogo več

Strokovnjaki univerze v Harvardu pravijo, da bodo 90-letniki kot 60-letniki, čili, zdravi in polno aktivni, brez številnih bolezni. Zaradi rednega jemanja RESVERATROLA. Na univerzi Perdue so prepričani da bo ključni dejavnik pri preprečevanju debelosti, saj z njegovo pomočjo kurimo odvečne maščobe v našem telesu.

Najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji

Zaradi vseh pozitivnih učinkov ni presenečenje, da je tudi v Sloveniji Resveratrol Forte najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo. Resveratrol Forte je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah, zakaj je ključen adut za naše zdravje pa si oglejte tukaj.

Ne odlašajte na jutri, kar lahko storite za svoje zdravje že danes.

PRIVOŠČITE SI ZDRAVJE, VITALNOST IN MLADOST – KUPITE RESVERATROL FORTE TUKAJ!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!