MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

VSAK DAN ENA VINJETA ZA VAS! BREZ ŽREBA!

VSAK DAN ENA VINJETA ZA VAS! BREZ ŽREBA!

Zaradi zadovoljstva naših uporabnikov in na njihovo željo vam dajemo še eno možnost, da si letošnjo vinjeto pridobite z znanjem in hitrostjo POPOLNOMA BREZPLAČNO, zato ponavljamo sms kviz VINJETA in bomo od danes naprej vsak dan podarili eno vinjeto, brez žreba! Vse, kar morate storiti, je, da sodelujete v našem SMS KVIZU. Odgovorite na naša vprašanja v kvizu (10 vprašanj) čim hitreje in bodite najhitrejši, tako bo vinjeta vaša!

Ne pozabite: NI ŽREBA! Vsak dan bomo enemu izmed sodelujočih podarili eno vinjeto – BREZ ŽREBA! Sodelujete tako, da pošljete SMS s ključno besedo VINJETA na številko 3090 in vinjeta je lahko vaša!

Splošne pogoje kviza najdete tukaj.

Preverite, kaj so v naši zadnji nagradni igri povedali dobitniki vinjet - tukaj.

S klikom na sliko odprete SPLOŠNE POGOJES klikom na sliko odprete SPLOŠNE POGOJE

Cena prejetega SMS sporočila je 0,49€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: VINJETA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Razmišljate o menjavi računovodskega servisa? Računovodski servis PROEVENT – ekipa vrhunskih strokovnjakov, visoko kakovostne računovodske storitve, individualna obravnava strank, korektne cene. Pridružite se številnim podjetjem v svetu brezskrbnih financ in urejenih računov. Za neobvezujoč sestanek jih pokličite na številko 01 300 32 10 ali obiščite njihovo spletno stran!

Računovodski servis PROEVENTRačunovodski servis PROEVENT

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!